JP Racing melder kampklar

 Efter den måske bedste sæson nogensinde for Jan Petersen og Jeannette Kvick i deres VW Polo S2000, har teamet endelig fået en Bette drøm til at gå i opfyldelse ? 
 
Image

"Nu har jeg stået på sidelinjen i udlandet mens Jeannette har kørt både Fiesta R5, Hyundai R5 og Skoda R5 så NU skulle der ske noget så jeg kunne rykke fra sidelinjen og ind bag styrepinden" Fortæller Jan.

Polo'en som der kun findes 12 af på verdensplan har gjort et godt stykke arbejde og med en 2. plads i Danmarksmesterskabet har der ikke været noget at sætte en finger på men teamet fik en mulighed der ikke kunne siges nej til og derfor er Polo Baby blevet byttet ud med en Peugeot 208 R5 magen til den som vandt Danmarksmesterskabet 2020?

"Drømmen er jo klart nok at have kunne handlet den nye VW Polo R5 hjem meeeeen der er sponsorpuljen lige knap nok så vi "nøjes" med en rigtig fin 208 R5 som vi glæder os til at køre i" fortæller Jeannette

 Image

Bilen er eks Dansk Peugeot Sport Dealer Team kører Christian Jensens som han vandt DM med i 2014 og 2015 og efterfølgende har Kjøwenhavneren Michael Mcbride købt den hjem fra udlandet til 2020 sæsonen ??

Vi håber vores samarbejdspartnere, fans og venner stadig kan lide os nu det er en Fransk Løve der brøler bag bussen ??

Planerne for 2021 er endnu ikke helt fastlagt men én ting er sikkert:

Den gode stemning, passionen, begejstringen er 100% på plads og vi glæder os til at se jer alle ude på rallyvejene til en forhåbentlig mere normal 2021 rally sæson ???

Vi ønsker McBride a LOT of fun i Polo Baby ?

Hit Counter