Jp racing tabte guldet før mål.

Jan Petersen og Jeannette Kvick havde sat alle sejl ind på at kæmpe om DM titlen ved sidste afd af Danmarks mesterskabet i rally i og omkring Kolind ved Djurs.

Efter 3 afd lå teamet til en 2. Plads efter en sikker sejr ved 3. Afd 14 dage forinden. Denne havde makkerparret dog en klar målsætning om at omsætte til en guldmedalje men det skulle blive sværere end som så. 

Image

Djurs rally bestod af 3 prøver som hver skulle køres 3 gange og som ved sidste afd, bød også dette rally på gode km grus som er Jan's speciale fra hans tid som rallycross kører.

Vejret bød på våde og glatte veje efter regn hele natten men dagen igennem strålede solen.

Efter første gennemkørsel af de 3 prøver på teamet dog som nr 2 i klassen efter et forkert setup af bilen. Dette ændrede sig dog hurtigt til næste gennemkørsel efter ændring af setup. Til pausen kunne teamet stille sig tilfredse med en føring på over et halvt minut men prøve 7 skulle vise sig at sætte en stopper for DM guld og DM 4 sejr.

Makkerparret havde et rigtig godt flow og perfekt tempo i bilen men 300m før mål, skrider bilen ud i topfart. I sidste sekund får Jan reddet bil men noget er galt og ved mål finder teamet ud af at bilens motor er gået i stykker og løbet var dermed slut.

En hurtig point sammentælling viste dog at Jan og Jeannette trods udfordringer i sæson 2020 kan bryste sig med en 2. Plads i Danmarks mesterskabet i rally.

En placering teamet kan være godt tilfredse med.

En stor tak til teamets service folk og samarbejdspartnere-uden dem intet rally Image

 

Hit Counter