Færgen III debuterede i røg og damp 

Hjørring Automobilsportklub fik afholdt et lukket klubløb på det gamle ammunitionsdepot i Elling ved Frederikshavn, lørdag d. 10/10.
De garvede arrangører havde helt styr på både Corona-regler og det skønne område, hvor der var lavet tre forskellige og sjove prøver.

Vejret bød både på sol og regn, hvilket gav ekstra spænding på det blandede underlag bestående af både asfalt og lidt beton med visne blade og et par vandpytter.
Undertegnede var beriget af en talentfuld andenkører, Martin Schneider, som debuterede sammen med bilen, og han fandt hurtig rytmen og gav gode højlydte anvisninger - I ved hvordan det er, når hjelmen kommer på - mine ører har i hvert fald svært ved at lytte efter
?
For år tilbage kørte Færgen (alias en rød Audi 100) klubrally (mest) på Sjælland, og efter at være flyttet til Nordjylland er tiden kommet til at prøve en ny færge af - nemlig familiens trofaste Peugeot 406 V6 st. car.
Den klarede strabadserne med bravur og tog pænt imod en masse 1. gears kørsel konstant i det røde felt, og bremserne overlevede endda, selvom de sendte stooooore røgskyer ud efter hver eneste af de 6 prøver - skiverne var helt blå efter sigende.
??
Med en samlet 4. plads ud af 13 biler var glæden stor, og vi vil gerne takke alle for en rigtig hyggelig dag med god stemning.


God efterårsferie til alle - hilsen fra Færgebesætningen: Martin Schneider og Peter Lundorf

Hit Counter