Foodie Friends som sponsor

Selv om vi er rene amatører og ofte lukker ledet i DM løbene, så er det alligevel lykkedes at finde sponsorer der ønsker at støtte os.

Den 1. oktober 2020 lancerede Foodie Friends, og samme dage fik vi en aftale i hus. Så nu er bilen blevet pyntet med deres flotte Logo. På Foodie Friends har du mulighed for at abonnere på forskellige kasser med lækkerier til hverdag og weekend, leveret direkte til din gadedør. Læs mere på www.foodiefriends.company. Følg også gerne dem på Facebook foodiefriend.company, hvor der pt. er en konkurrence hvor du kan vinde et Weekend ophold på Skovshoved Hotel, hvis du tilmelder dig en månedlig forkælelseskasse.

Vi er meget taknemmelige for den støtte som det giver teamet, og målet for Foodie Friends er, at øge kendskabet til deres forretning med synlighed på blandt andet vores bil. Vi ville gerne have uddelt nogle vareprøver og brochurer i forbindelse med DM3 der har udgangspunkt i Tarm den 3. oktober, men pga. Corona er det desværre ikke muligt. Det må vente til senere.  

Vi ser frem til DM3 i Tarm i morgen, og bilen er nu gennemgået og dele er udskiftet efter vi måtte udgå af ADAC Cimbern. Det bliver udfordrende med skiftende vejr og en del grus på prøverne. Målet er som det vel er for alle, at gennemfører, samtidig med vi har det sjovt. 

LS motorsport

Hit Counter