Sæsonen der ikke ville som os.

Planen for weekends rally var en plads på podiet, men skæbnen ville noget andet.

”Torsdag inden weekendens rally var jeg uheldig at falde ned fra en entreprenørmaskine. Jeg landede direkte på ryggen, det gjorde ondt, men jeg tænkte, at det nok gik over.

Lørdag morgen, da vi skulle lave de sidste forberedelser til løbet, kunne jeg godt mærke, at det ikke var godt, men umiddelbart, når jeg sad i rallysædet, gik det ok.
Første prøve kommer smerterne, det gik nogenlunde, vi kører 4. hurtigst generelt. På prøve 2 rækker farten til en 3. hurtigste tid, men det er helt galt med ryggen. Vi beslutter os for at stoppe, smerterne er simpelthen for store.

Foto: Kim Henriksen UNIKO FOTO

På vejen hjem beslutter jeg mig for, at køre en tur på skadestuen. Jeg kunne godt se på personalet, at det måske ikke var så godt. Det viser sig da også, at jeg ved faldet har skadet ryggen. Faktisk er en af ryghvirvlerne revnet. Beskeden fra sygehuset er tre måneder uden belastning. Dette kan ikke forenes med rallysporten, og det betyder desværre, at rallysæsonen for i år er slut

2021 planer.

Vi har store planer for 2021 sæsonen, som forhåbentligt bliver mere normal end 2020. Her tænker jeg på de sportslige udfordringer, der har været i forbindelse med Corona.

Jeg ønsker alle min konkurrenter held og lykke med resten af sæsonen.

Vi kommer stærkt tilbage ”siger Esben Hegelund.

Foto: Morten Dam - Specialpress

 

Hit Counter