Rally Naturens Rige 2020

Forberedelserne til Rally Naturens Rige d. 3. oktober er i fuld gang. Løbet, som både er en afdeling af Dansk Super Rally og Minirally Syd turneringen, afvikles i det vestjyske med Tarm Idrætscenter som rallycentrum.

Lokalsamfundet er utrolig engageret i arrangementet.  Tarm Handelsforening har sørget for afspærring af hovedgaden i Tarm, så rallybilerne kan køre op gennem den og blive startet på rampen på Torvet. Bechs Hotel, Tarm Camping og Tarm Idrætscenter har lavet nogle flotte tilbud på overnatning for deltagerne. Og så har Ringkøbing-Skjern Kommune bl.a. sørget for, at alle grusveje bliver rettet af under og efter løbet, hvilket er en kæmpe hjælp for os.

Vi har fundet nogle gode og udfordrende prøver og traditionen tro byder rally i Vestjylland jo på masser af grus. Deltagerne skal gennemkøre fire prøver to gange, som i alt bliver til 73 prøvekilometer. Vi har pga. COVID 19 valgt ikke at lave en publikumsprøve i Tarm by, så den må vi have til gode til en anden gang.


Johannes Holm Iversen og Bente Nielsen, som udgør "COVID 19 teamet" Foto: Privat

COVID 19 har i det hele taget været en stor udfordring i planlægningen i år. Der findes ingen facitliste, man kan slå op i og se, hvordan et rallyløb skal afvikles for at overholde retningslinjerne og man kan ikke spørge nogen myndighed og få et klart og tydeligt svar. Så vi har hele tiden skullet foretage vores egne skøn, hvilket mange gange har flyttet fokus fra det sportslige. Derfor har vi besluttet af inddrage to kompetente personer på området, som har fået til opgave at sikre, at alt vi beslutter og foretager os er holdt op mod de til enhver tid gældende retningslinjer for COVID 19. Ligeledes vil de naturligvis holde skarpt øje med, at tingene forløber, som de skal, under selve løbet.

Vi har naturligvis lavet aftale med Peter Mortensen fra Race Media, så vi er sikre på nogle fantastiske programmer på racenettv.dk, regionerne og TV3. Det er vigtigt at støtte op om dette, synes vi.

Ikast og omegns Motor Klub

 

Hit Counter