Rasmus Sørensen lugter sejr i weekenden
Det nordsjællandske rallytalent er i storform

 Intercom

Når starten går lørdag til Sydhavsrally på Lolland-Falster, er Rasmus Sørensen fra Ølstykke favorit til at vinde en klassesejr i kampen om danmarksmesterskabet i rally.

"I årets første DM-rally i Tyskland vandt jeg min klasse med 51 sekunder foran nr. 2 og blev ottendebedst af alle danske hold i løbet, så jeg tror, at jeg har god mulighed for at vinde klassen igen," siger Rasmus Sørensen, 33, der har den dygtige codriver, 42-årige Heidi Knudsen fra Egtved i navigatørsædet.

Parret har vundet DM i rally i deres klasse de seneste to år og satser nu på et hattrick med deres Peugeot 208, som de stiller op med i R2-klassen for tunede biler op til 1,6 liter.

Rasmus Sørensen ved sin Peugeot 208, som han for nylig vandt en meget klar sejr med i Tyskland. På lørdag vil han forsøge at gentage succesen på Lolland-Falster.

Rasmus Sørensen er i dag en meget komplet rallykører, der tæller blandt de bedste i Danmark.

På lørdag middag kan interesserede se Rasmus Sørensen og Heidi Knudsen i aktion på hastighedsprøverne i deres Peugeot 208. Starten sker ved Falsterhallen i Nykøbing.

Noter: 
Rally er en ekstremt omkostningstung sportsgren. Rasmus Sørensen vil gerne takke følgende sponsorer for, at det er muligt for ham at deltage i danmarksmesterskabet i rally:

Michael Andreassen Natur- og landskabspleje, Hillerød Ÿ SL Haveservice, Hillerød Ÿ Njord VVS, Hillerød Ÿ Hillerød Elservice, Hillerød Ÿ Wentzel Byg, Hillerød Ÿ Schwartz Gulvservice, Hillerød Ÿ Unicoat, Hillerød Ÿ Ebbe Dalsgaard – Anlægsgartner og Entreprenør, Fredensborg Ÿ Pedros Garage, Ølstykke Ÿ Bijé Fritid & Camping, Helsinge Ÿ Bendix Reklame, Skævinge Ÿ Damgaard Vine, Skævinge Ÿ Brendstrup Leasing, Skævinge Ÿ Jaas Multiservice, Gørløse Ÿ Aunsbjerg Biler, Kolding Ÿ Nordjysk Autoophug, Nr. Sundby Ÿ Pirelli Danmark

Hit Counter