TEAM HYLLINGE RACING ER
KLAR TIL FØRSTE DM-RALLY

 Dam

John Frederiksen og Thomas Holm Hansen, Team Hyllinge Racing, er klar til start i årets første DM-runde i rally efter at have fået støvet blæst af deres hvide BMW Compact . Det skete med en intens test på Sjællandsringen i Tune.

Mens teamet testede bilen, fik en håndfuld sponsorer og venner af teamet lejlighed til at følge forberedelserne og flere fik tillige en tur i bilen med John Frederiksen bag rattet i den baghjulstrukne fartmaskine.


ohn Frederiksen fik støvet af, da Team Hyllinge Racing testede den heftige BMW Compact før starten på årets første DM-rally den 5. september. 

Undervejs blev der arbejdet i maskinrummet, da motoren efter nogle indledende runder ikke spandt helt, som John Frederiksen havde forventet, så der blev analyseret og konkluderet. Facit: Der blev sat nye indsprøjtningsdyser i motoren.

- En rallybil som vores har har ikke godt af at stå stille i et trekvart år, den er bygget til at køre, og har bedst af at blive motioneret med jævne mellemrum, konstaterede John Frederiksen og tilføjede:

- Men det var godt at få problemet afsløret nu fremfor på den første hastighedsprøve i den forestående DM-runde! Så nu er vi klar til start!

Testen afslørede et problem, som hurtigt blev klaret med montering af fire nye indsprøjtningsdyser. Derefter var motoren helt klar i mælet.

Det sker i ADAC Cimbern Rallye, som køres den 5. september med et fuldtegnet felt og med rallycentrum i Süderbrarup i Slesvig-Holsten.

Senere i samme måned køres turneringens anden runde i Sydhavsrally på Lolland-Falster den 19. september, mens tredje og fjerde runde køres i Rally Midtjylland den 3. oktober og Djurs Rally på Djursland den 24. oktober. Normalt består DM-turneringen af seks runder, men på grund af viruspandemien, blev årets to første løb aflyst.


Funktionstesten gav også sponsorer og venner af teamet chancen for at få en tur med John Frederiksen bag rattet i den vilde ”Bimmer“.

Hit Counter