Oldies but goodies ??   

Idag stod den på 1. Konkurrence løb i 2020 i form af 1. Afd. af Yokohama mesterskabet på Nysum banen. 

Med start nr 1 var motivationen i top selvom vi var mere end klar over at med en ny R+ og 2 R5 biler lige i rø... ville det blive MØJ svært men modet skal man ikke tage fra os ? 

Udover Polo på tur, havde Jan's nevø Lars Erik Petersen taget sin fine gamle Golf II gti med og her sprang Jeannette også ind som codriver? 

Men også her var konkurrencen benhård mod en noget nyere Peugeot 206 og en "gammel hare" med mange års rally cross erfaring på banen i sin Renault Clio. 

Og ydermere for at få nærmest hele familien Petersen i spil idag, så røg den ældste af Jan og Jeannette's piger Tanja ind som codriver i en vildsom Volvo hos Tom Lindstrøm for første gang nogensinde i et konkurrenceløb ? 

Tom og Tanja har dagen igennem et godt flow men må desværre udgå i sidste heat pga en lille elfejl der drillede dem men uden betydning for graden af sjov og hygge de havde haft inde i bilen dagen igennem ?? 

Lars Erik og Jeannette nupper en 3. Plads i klassen og en FLOT 8. Plads generelt!!!! ? Tempoet blev dagen igennem øget og selvsikkerheden lyste ud af Lars Erik til sidst og det afspejlede sig i tiderne? 

Jan og Jeannette nupper en 2. Plads i "konge klassen" og en 2. Plads generelt og må nok indrømme at både bil og mand bag rat blev sat på plads af en yngre model bil og chauffør men dertil sagt så havde rally parret det ufatteligt sjov både på banen men også sammen med hele teamet, venner, konkurrenter m.m. 


 

Covid19 har ødelagt meget for 2020 sæsonen men det sportslige og hyggen på højt plan, kan ingen virus tage fra folk og det kunne tydeligt mærkes i dagens 30 grader på service pladsen.

Nu er næste løb DM 1 som køres i den nordlige del af Tyskland og vi glæder os 

JP Racing 
Jan petersen  

 

Hit Counter