Blandede bolsjer fra Boisen Motorsport.

Finn Thomsen

Der er nu ikke længe til, at Boisen Motorsport starter DM-sæsonen i rally og lørdag d. 15. august skulle den sidste test vise, om bilerne var klar til sæsonstart.

Teamet følte sig godt forberedt og havde nogle enkelte ændringer i opsætningen af bilerne, som skulle prøves på dagen. Begge biler kørte mod testens første gennemkørsel som planlagt lige efter hinanden. Kim Boisen og Louise Bang Christiansen blev sendt afsted på hastighedsprøven, men så passede planen ikke mere for Martin Johansen og hans Peugeot 208 R5.

Lige som Martin skulle til at køre til start forsvandt servostyringen i bilen og en bil af denne type er meget udfordrende at køre uden servostyring. Den udfordring var der ingen grund til at til at udleve og derfor vendte Martin tilbage til servicepladsen. Her skiftede servicefolkene tandstangen blot for at konstatere, at servopumpen er gået i stykker. Sådan en havde teamet ikke en ekstra af med til testen, så det stoppede desværre før det rigtig var startet for Martin og Finn.


Selvom det "kun" var en testdag skal setup være i orden.

For Kim og Louise gik dagen rigtig godt med god rytme og mere og mere fart i bilen som dagen skred frem. ”Vi startede dagen med samme setup som ved testen i Tyskland, men justerede lidt i løbet af dagen og ender med et rigtig godt setup, som vi håber passer til de nordtyske veje til DM 1” siger Kim Boisen.

”Det var en rigtig god dag for os omkring Korskro i lørdags og det er fedt, at så mange tilkendegiver, at BMW’en giver noget til feltet, selvom flere er konkurrenter” slutter en glad Louise Bang Christiansen.

Der er bestilt en servopumpe hos Peugeot Sport i Frankrig med ekspres. Så teamet håber på, at pumpen kommer frem i løbet af ugen således, at Martin og Finn kan teste deres Peugeot 208 R5 igen på lørdag.

  

Hit Counter