Ruskær Auto Løbet

Som de fleste nok har lagt mærke til, så har Ikast og Omegns Motor Klub gennem årene arrangeret masser af løb lige fra små klubrallykurser til afdelinger af DM i rally. Faktisk har vi gjort det så mange gange, så nogle af arrangementerne efterhånden er blevet en lille smule rutine. Ikke at det gør det mindre sjovt for os, men nogle punkter i planerne har vi bare fået mere ”under huden” end andre.

I år har vi så fået tilført en helt ny "udfordring", for alt – og vi mener faktisk alt – skal på grund af situationen med coronavirussen vendes og drejes og holdes op mod rådene / retningslinjerne fra Regeringen, Sundhedsstyrelsen, Politiet og mange andre. Og da vi ingen mulighed for på forhånd at få godkendt de tiltag vi gør, så er vi nødt til at sikre os, så godt vi overhovedet kan.

Det gør det derfor utrolig vanskeligt at planlægge og gennemføre et motorløb, som vi kender det fra før virussen kom til Danmark, men nu har vi i IMK altså sat os for at gøre forsøget. Derfor er vi rigtig glade for, at kunne fortælle, at vi Søndag d. 23. august afvikler Ruskær Auto Løbet, som er første afdeling af JFM i klubrally.

Start og mål bliver på Nørlundbanen syd for Ikast og ikke mindre end 7 fine prøver fordelt omkring Ikast og Herning skal gennemkøres to gange. Vi lover deltagerne, at vi har fundet nogle spændende prøver og vi tager godt i mod alle, uanset om det er første gang, man skal ud at køre et klubrally eller om man efterhånden er en erfaren rotte. Vi har gjort alt i vores magt for at tage højde for råd og retningslinjer i fht. Coronaen, så derfor beder vi deltagerne om at have en god portion forståelse med hjemme fra og prøve for en stund at glemme, hvordan ”det plejer at være”. Så garanterer vi for en super dag og et godt motorløb.

I tillægsreglerne står der allerede lidt omkring de ting, der er anderledes pga. coronaen og ”Slutinstruktion 1” vil være opdateret med tiltag, der er kommet til efterfølgende, men ellers er det en rigtig god idé at holde sig opdateret på www.imk.dk eller på Ikast og Omegns Motor Klub’s Facebook side.

Tilmeldingen er i fuld gang på DASU’s hjemmeside og vi håber, at rigtig mange vil støtte op om, at vi langt om længe arrangerer et motorløb. Husk, at tilmeldingen lukker på søndag kl. 23.59.

Ikast og Omegns Motor Klub

 

Hit Counter