Et billede, der indeholder tekst, clipart

Automatisk genereret beskrivelse 

18. Classic Car Challenge klar 
med anden afdeling af CC-Cars DASU Classic

Vejene omkring Fredericia, Vejen og Nordvestfyn kommer til at summe af klassiske biler denne lørdag.

43 mandskaber er tilmeldt anden afdeling af danmarksmesterskabet inden for historisk pålidelighedsløb, CC-Cars DASU Classic. Og næsten alle i de skønne, klassiske biler fra før 1990, der kan opleves lørdag den 15. august.

Det er Dansk Historisk Motor Club og Motorklubben Centrum, der i samarbejde har tilrettelagt ruten for deltagerne. Der køres efter færdselsreglerne på en rute, der først udleveres til mandskaberne lørdag morgen ved Hotel Medio i Fredericia.

Herefter går turen rundt i området, hvor kontroller på sekundetaperne skal passeres i det rigtige sekund, ellers indkasserer mandskabet en tidsstraf. Vinder er naturligvis det mandskab, der kører mest præcist og altså indkasserer færrest strafsekunder.

Vinderen findes, når alle er i mål ved Læborg Autohandel i Vejen ca. 15.50. Herfra går det til Sportshotel Vejen, hvor deltagerne spiser (og bilerne kan besigtiges).

18. Classic Car Challenge er anden afdeling i CC-Cars DASU Classic-mesterskabet, der køres over fem afdelinger. Ved sidste afdeling kåres danmarksmestrene i de fire klasser, ekspert, elite, sport og touring. Resultater og mesterskabsstilling vil være på dasu.dk snarest efter løbet er afsluttet. 

CC-Cars DASU Classic 2020 køres således:

20. juni i SAK
15. august i DHMC 
12. september i DRC
26. september i MKC/SMKG
24. oktober i LOMS 

 

Læs mere om CC-Cars DASU Classic  dasu.dk her

 

Dansk Automobil Sports Union
Bo Skovfoged

Hit Counter