Til O-løbsfolket

 

Efter en lang periode, hvor vi ikke kunne komme ud at køre O-løb er der nu planlagt løb. Jeg vil her nævne de første 33 løb i efterårssæsonen.

  1. Det første løb efter pausen er Boesdalløbet den 16. august. Løbsledelsen er Erik Molnit og Vagn Olsen. Jeg har fra dem fået følgende meddelelse om løbet:

I kan nå det endnu - anmeldelsesfrist til Boesdal er tirsdag den 11.

Danmarks billigste gps-løb med præmier

Som sædvanligt kan Vagn ikke "dy" sig, så M-A ruten bliver på 57 kilometer med 57 skilte samt en hel masse MP- lidt mindre til de andre klasser.

vi glæder os til at se jer

mvh Vagn og Erik

Tillægsregler og tilmelding på www.osport.dk  

  1. Hold-DM i HAMO den 22. august. IB JENSEN MEMORIAL

På grund af Coronapausen bliver Hold-DM i år det første mesterskabsløb. I skrivende stund er 8 klubhold tilmeldt, men der burde også være andre klubber, der må være med.

Løbsledelsen består af alle løbslederkræfterne i HAMO med Birger Nielsen i spidsen.

Jeg minder om, at hvis en klub ikke har mandskaber til at stille et klubhold, så er der mulighed for at lave fælles klubhold med 1 eller 2 andre klubber. Ansøgning om dette skal sendes til vejsportsudvalget.

Endvidere er der også mulighed for at stille op som enkeltstart – løbet er jo også et SM-løb.

Tillægsregler og tilmelding på www.osport.dk   

  1. Bygholm Kursuscenter Løbet DM 1 - JFM 1 - MjT 2

AAS arrangerer i år første afdeling af DM den 5. september med Bernd Thrysøe som løbsleder, og køres i området omkring Horsens.

Løbet var udpeget som til at tælle til NEZ, men denne turnering er aflyst i år, men løbet tæller til både DM, JFM og MjT.

Tillægsregler og tilmelding på https://bilo.msjm.dk/OneRace

 

Vi ses forhåbentlig til ovenstående arrangementer. Vi skal gerne blive mange deltagere til løbene. Mon ikke vi alle trænger til nogle gode dyster på O-banerne.

Ole Skov

 

Hit Counter