Slutinstruktion 1

Munkebjerg Sprint 8/8-20 og Munkebjerg Hillclimb 9/8-20

FORHOLDSREGLER FOR OVERHOLDELSE AF COVID-19 RETNINGSLINIER VED MUNKEBJERG SPRINT OG HILLCLIMB  7. -9. AUGUST 2020

Vi annoncerer fra  25. juli 2020 på MunkebjergHillclimb.dk at Munkebjerg Sprint og Munkebjerg Hillclimb  afvikles med et meget begrænset publikum  pga covid-19 regulering af udendørs sportslige arrangementer, samt med denne skrivelse.

Publikum skal holde en indbyrdes afstand på min 1 meter.

Publikum har ikke adgang til ryttergården hvor kørerne er forsamlet.

Under forudsætning af at forsamlingsbegrænsningen hæves 8. august til 200 personer håndhæver vi covid 19 retningslinierne således:

Munkebjerg Sprint 8. aug 2020

Løbscentrum flyttes til P-pladsen Munkebjerg Hotel, Munkebjergvej 125, Vejle . Der vil være indkørselsmulighed fra Fredag d. 7. august kl 16.00

Løbscentrum indrettes og afspærres for offentlighed og Hotellets gæster fra fredag 7.aug kl 16 til Søndag d. 9. aug kl 22.

P-pladsen er således løbscentrum / ryttergård for både Munkebjerg Sprint og Munkebjerg Hillclimb  forsamlingsbegrænsning på 200 personer som opnås ved at max 60 kørere kan medtage max 1 ledsager.

Ryttergården indeholder max 60 deltagerbiler som kaldes ud i grupper af 10-15 biler og kører samlet til start ad transportruten. Denne kørsel foregår 5 gange i løbet af dagen for hver gruppe.

Start, prøvestrækning og mål er ikke offentliggjort og der er ikke adgang for publikum. Der er ikke adgangsvej til prøvestrækningen.

Munkebjerg Hillclimb 9. august 2020

P-pladsen som er løbscentrum/ ryttergård for Munkebjerg Hillclimb har forsamlingsbegrænsning på 200 personer som opnås ved at max 100 kørere kan medtage max 1 ledsager.

Ryttergården indeholder max 100 deltagerbiler som kaldes ud i grupper af 10-15 biler og kører samlet til start ad transportruten. Denne kørsel foregår 5 gange i løbet af dagen for hver gruppe.

Ingen adgang for publikum i ryttergården.

Tilskueres færden langs prøvestrækningen er underlagt forsamlingsbegrænsningen på 200 personer. Alle skal holde en indbyrdes afstand på 1 meter

Cafeområdet

Informations- og Caféområdet som er Munkebjerg Hotels indendørs og udendørs servering på hotellets nordside hører under Munkebjerg Hotels retningslinier.

Herfra i en afstand af ca 500m:

Tilskuerområde ved mål

Dette område markeres med minebånd og tilgåes via sti fra hotellet

Herfra i en afstand af ca 500 m:

Tilskuerområde ved Casinosvinget

Dette område markeres med minebånd og tilgåes via sti fra hotellet

Antallet af tilskuere, deres placering. Antallet af deltagere, deres placering kontrolleres af 10-15 frivillige under ledelse af Liljan Conner, løbsgruppen

For så vidt  forsamlingsbegrænsningen fortsat er 100 personer d 8.og 9. august, håndhæver vi covid 19 retningslinierne således:

Forsamlingsbegrænsningen i ryttergården ændres til  100 personer. DVS at kørerne ikke kan medtage ledsagere i ryttergården.

Tilskuerområderne er underlagt forsamlingsbegrænsning på  i alt 100 personer.

Med venlig hilsen                                                                                                                            28. juli 2020
Søren Duun

HMS Hillclimb
tlf 21746866
mail@laptime.dk

Hit Counter