Skal jeg være din co-driver?  

Hej alle.

Nu da sæsonen er blevet vendt lidt op og ned, har jeg som så mange andre endnu ikke fået kørt en eneste meter i højre sædet er jeg nysgerrig omkring, men lysten er bestemt ikke blevet mindre. Jeg har i år valgt at investere i både køredragt og undertøj, sko har jeg. Jeg har dog ikke egen hjelm.

Ventetiden er bla. blevet brugt på, at være på rallykursus, da jeg har en drøm om at komme ud og køre DM. Særligt Sydhavsrally næste år kunne jeg rigtig godt tænke mig at deltage i.

Jeg er 28 gammel, bor i Helsingør sammen med mine kæreste og vores to børn. Jeg arbejder til dagligt som reservedelsekspedient.

Jeg er født direkte ind i motorsportsverdenen, med benzin i blodet, da min far selv var aktiv 2. kører i en gul, blå og rød Golf fra 1988-1999. Som konsekvens heraf har jeg været med til mange løb og fik tidligt en altoverskyggende interesse for motorsport. Dette betyder også at jeg altid har søgt viden om det at være co-driver.

Min egen erfaring begrænser sig, indtil videre, til min debutsæson i 2019, hvor jeg sad ved siden af hos Jan Hjersted, en rigtig god læremester, i klubrally. Da det er usikkert om vi kommer til at deltage i den forsinkede SM sæson, prøver jeg nu og se om der skulle være en som mangler en co-driver til et eller flere DM løb i år.

Hvad jeg mangler i erfaring for nuværende, har jeg til gengæld i engagement og lyst til at dygtiggøre mig og lære som co-driver. Jeg har styr på de grundlæggende elementer og har via kurset og samtaler med andre i sporten opbygget en god viden om det at være co-driver. 

Syntes du det lyder interessant, så giv mig et kald på 30539256, eller på mail m.b.svane92@gmail.com

 

Hit Counter