NYT TIL RALLYFOLKET FRA ASKH

Så er vi ved at vågne fra Corona sovepuden. Vi har dog ikke sovet hele tiden. Vi har fået malet klubhus, tilrettelagt kurser og resten af sæsonen. Men nu går vi i gang, foreløbig med følgende:

R1/C1 kursus

Der afholdes R1/C1 kursus den 13. juni i Roskilde. Underviser er Ole Frederiksen. Tidligere tilmeldte vil få direkte besked. Alle krav fra sundhedsmyndighederne bliver overholdt. Hvis der er flere tilmeldte end forsamlingsforbuddet tillader, vil der blive afholdt ekstra kursus, så folk kan nå af få licens inden eventuel deltagelse i Hässleholms Grandprix i juli. Alle er velkomne. Tilmelding til Lene Jørgensen loejtegaard@mail.tele.dk senest den 10. juni.

Rallytest

Desværre er det ikke muligt at benytte Dyrskuepladsen i de kommende måneder, da der står et stort Coronatest telt. Men vi er i gang med en anden prøve i Roskilde. Arrangementet bliver selvfølgelig også afholdt efter Sundhedsmyndighedernes restriktioner og i stærkt samarbejde med Midt og Vestsjællands Politi. På grund af forsamlingsforbuddet bliver det kun for ASKH- medlemmer, som vil få direkte besked på mail. Den store rundbane, som vi har tilladelse til og skulle have kørt i marts, gemmer vi til foråret, da den fortjener et større antal deltagere. Datoen for testen bliver den 28. juni. Det bliver naturligvis uden tilskuere og presse.

Lene Jørgensen

Hit Counter