Foråret står for døren.

Af team Old Time

Nu er ”regntiden” til ende og der er kommet ”kraft” i solens stråler. De fleste at os, har jo nok brugt vinteren på at planlægge den kommende sæson og får ”mogebikken” set efter i sømmene. Udskiftet dele, tilrettet og ændret, der hvor det var nødvendigt. Og nu er vi næsten klar. Her hos os står vores gamle Kadett nu klar til at trille ud i det kommende forår.  

Men, men, vi havde lige glemt at tage ”guderne” i ed. Desværre er hele verden ramt af Corona, med meget slemme følger for alle. Som en selvfølge heraf, er alt naturligvis lukket ned. Nu gælder det om at passe rigtig godt på hinanden og jer selv.

Så vi går nu og hygger os lige så stille hjemme i huset og haven. Vi nyder det tiltagende fine solskinsvejr hver dag. Vores kalender for 2020 er kommet i det store ”arkiv” og nu venter vi på at verden finder tilbage til sit normale leje. Derefter kikker vi så på, hvilke muligheder der er til den tid. Så både i vores lille Team og i vores ”Dansk Tysk Historisk Team” er der dømt – Pause. Det vigtigste er at vi alle, vores land og hele verden, klarer sig så godt som overhovedet muligt i gennem denne alvorlige krise. 

Pas nu rigtig godt på hinanden og Jer selv derude. Med sportslig hilsen Troels.

Hit Counter