Dækbranchen Danmark
Pas på hinanden – også i trafikken 

Sommertid betyder også skift til sommerdæk

Der er nok at se til i disse tider, hvor vi alle skal passe ekstra godt på hinanden, og det gælder også i trafikken. Danmarks netværk af en rigtig dækspecialist er som altid parate, når hjulskiftet fra vinterdæk til sommerdæk skal i gang, og det plejer at gå stærkt i tiden omkring påske.

Planlægning anbefales

Grundet de særlige omstændigheder, hvor vi skal passe ekstra godt på hinanden, skal der tages hensyn, også når der skal foretages værkstedsbesøg. Et normalt hjulskifte kan derfor godt tage lidt længere tid end normalt. Fremfor bare at tage chancen og køre til værkstedet anbefales det, at man sørger for at bestille tid i forvejen. På den måde kan alt foregå på betryggende vis, både for kunderne og de ansatte.

Vores faglighed – din sikkerhed

En rigtig dækspecialist er ubetinget det største netværk af dækspecialister i Danmark og på Færøerne, og de repræsenterer de førende dækkæder og en række selvstændige dækværksteder, med fællesholdningen, at dæk ikke bare er dæk og ikke bare et ”biprodukt” til bilen.

Dækket er bilens vigtigste sikkerhedskomponent og skal være i orden. Derved sikrer man, at resten af bilens sikkerhedsudstyr også har de bedste betingelser for at fungere ordenligt.

”En rigtig dækspecialist som er medlem af Dæk Specialisternes Landsforening har gennemgået en diplomuddannelse, og betragter derfor dækket som sit kerneområde. De dygtige dækfagfolk som arbejder med dækkene, kan meget mere end bare at sælge et dæk. Dæk er ikke bare dæk og det er ikke alle og enhver, som kan klare de mange forskellige opgaver, der er forbundet med dækarbejde. Det kan en rigtig dækspecialist, som klarer alt fra trillebørhjul til kæmpestore specialkøretøjer – vel at mærke på den rigtige måde”, udtaler Volker Nitz, direktør i Dæk Specialisternes Landsforening.

Landsdækkende dæk-netværk har åbent og er parat

”Vores medlemmer ved godt, at de er de rigtige specialister på alle typer dæk, men der er mange om buddet. Netop derfor har vi skabt en dedikeret hjemmeside: www.enrigtigdækspecialist.dk, som synliggør overfor kunderne, hvorfor man skal benytte en rigtig dækspecialist og hvor de kan besøges. De står parat til at betjene kunderne, også i disse svære tider og er med til at holde Danmark kørende,” siger Volker Nitz afslutningsvis.

------------------------------------------------

Denne pressemeddelelse er udsendt på vegne af Dæk Specialisternes Landsforening.

Dæk Specialisternes Landsforening er brancheorganisation for dækcentre og leverandører. Der findes mere end 150 dækspecialister fordelt over hele landet.
Læs mere om Dæk Specialisternes Landsforening og find dit nærmeste dækcenter på www.daekspecialisterne.dk.

 Hit Counter