Røverhistorier, Bouef Bearnaise og kransekage hos Rallyinfo.

Der blev fortalt røverhistorier og hygget med god mad, da Rasmus og Preben Jepsen fra Rallyinfo.dk i dag havde inviteret annoncører, skribenter og ambassadører for rallyinfo til den årlige nytårskur på rallyværkstedet ved Aagaard. 

47 gæster havde taget imod invitationen, og de fik en fornøjelig og hyggelig eftermiddag.

Nytårskuren hos Rallyinfo.dk, plejer traditionelt at byde på tarteletter og Danmarks bedste bøfsandwich. Kokkene, Rasmus Viggo Jepsen og Rasmus Lindstrøm, ville det anderledes i år, og diskede op med en formidabel 3-retters menu, bestående af Boeuf bearnaise med knuste kartofler, Lokal Kylling med svampecreme og selleri i variation, og en lækker dessert bestående af Panna cotta med karamel og knas.

Der blev sluttet af med kaffe og kransekage, inden selskabet begav sig på værkstedet for at besigtige de udstillede biler. Nogle benyttede også lejligheden til at snuppe en omgang rally på stedets rallysimulator.

Alt i alt en hyggelig eftermiddag i godt selskab, hvor der blev budt ind med mange tanker og snakke om året der gik, og ikke mindst om forventningerne til et nyt rallyår.

Tak for en god eftermiddag.

Viggo

Hit Counter