JP Racing til Yokohama sprint i Nysum 

Af teamet

15. September afviklede Motorsport Nordjylland et rally sprint på Nysum banen i samarbejde med Yokohama Danmark og her stillede JP Racing til start i deres VW Polo S2000.

Chauffør Jan Petersen og 2. Kører Jeannette Kvick havde forinden en hektisk uge med at få bilen klar efter en heftig renovering af gearkasse og diverse: "Egentlig havde vi sat os for ikke at køre men da vi så, at man havde givet os start nr 1 i et potent startfelt, kunne vi simpelthen ikke lade være med at samle bil færdig." Fortæller Jan.

Som tidligere rally Cross kører betød hjemmebane fordelen også at der kunne hentes nogle billige point idet Jan har kørt utallige gange på Nysum Banen i rally Cross regi-hvilket dog er en helt anden måde at køre på idet man her har fokus på at køre fra andre deltagere hurtigst muligt imens man i rally skal finde de rigtige linjer i samarbejde med sin 2. Kører for at komme hurtigst i mål.

Udover de vejrmæssige udfordringer som gav glatte og svære forhold, havde team JP Racing ingen problemer og efter 4 kørte heat, kunne teamet stille sig på podiet som nr 2 generelt.