Rajd Polski Historic 2018.
Et pålidelighedsløb i FIA's serie om Europamesterskabet i Regularity.

Af Torben Østergaard/Poul-Erik Hansen

Et 4 dages løb på i alt 1352 km's længde og med 789,97 km's pålidelighedsetaper (svarer rimeligt nøjagtigt til den samlede  DASU Classic serie) og to deltagende hold fra Danmark.  Et af årets montehold Kenneth Simonsen/Otto Kristensen i Lancia (selvfølgelig, de kunne aldrig finde på at køre andet) og Tørben Østergaard/Poul-Erik Hansen i Opel Manta GT/E.

Kenneth og Otto måtte desværre give op på andendagen da benzinpumpen ikke ville levere det nødvendige brændstof, men Torben/Poul-Erik fik også målet at se i den trofaste Opel Manta. Den fik lidt Valvoline Olie efter behov og ellers begrænsede servicen til rudepudsning og benzinpåfyldning.

Fra 2017 havde Torben/Poul-Erik en samlet 2.plads Gruppe IV og en 1.plads i klasse 2 at forsvare, og selv om der i år var et par grimme fejlkørsler fra observatørens side sluttede holdet på en samlet 3. plads i gruppe IV og en 3.plads i klassen.

Så holdet havde en pragtfuld uge i Sydpolen (ikke det med pingvinerne) og arbejdet på at komme retur til løbet i 2019 er sat i gang.

og en kæmpe tak til vores sponsorer: Tectyl, Valvoline, Autopartner og Yokohama.