MP Motorsport klar til Rally Midtjylland.

Af teamet

Lørdag den 8. september 2018 deltager rallyteamet MP Motorsport bestående af Michael Nielsen og Allan Larsen i årets Rally Midtjylland, som også er 5. afdeling af det danske mesterskab i rally.

Løbet er et kompakt rally med 6 hastighedsprøver på i alt ca. 65 km og alle hastighedsprøverne køres i området omkring Hampen og Nørre Snede i det midtjyske. For MP Motorsportbliver løbet et forsvar af 1. pladsen i klasse 1 i kampen om det danske mesterskab. Teamet fører i øjeblikket med 9 point foran de nærmeste konkurrenter i klassen, men er alt er åben endnu i klassen, da der stadig er hele 60 point at køre om.

I løbet af sommeren har MP Motorsport også indgået aftale med en helt ny sponsor, nemlig den helt nye trælastkæde SJAKK A/S, som startede op den 1. juli 2018 og har i dag 5 butikker i det jyske og på Fyn. Vi vil gerne takke SJAKK A/S for sponsoraftalen, som også er gældende i hele 2019.

Derudover har MP Motorsport også deltaget i et par udstillinger bl.a. i forbindelse med Ørbæk Marked, hvor der var flere tusinde besøgende forbi standen som teamet havde sammen med et par andre fynske rallyteams. I august deltog MP Motorsport også i et Ford Træf på Fyn, hvor teamets Ford Fiesta R1B blev vist frem for publikum og de mange andre udstillere.

Sponsorer og samarbejdspartnere for MP Motorsport 2018
Ford Sønderborg /Martin Iversen, Bryggeriet Vestfyen, Cembrit A/S, FTZ A/S, SJAKK A/S, Vang & Klarskov, Automester Østerhaabs Auto, Shawspeed, Horne Haveservice, Tømrermester Johnny Madsen, Syddansk Køleteknik ApS, Blæksprutten v/Mikael Jensen, Broby Byg og Bo, DM Prep, Mand&Bil v/Lars Pedersen, Isuzu Assens, RallyWeb.dk, Assens Bilsyn, Cicco Invest, DMack, MSport.