Martin Johansen slutter 2018 sæsonen af med en sejr.

Thomsen

Martin Johansen slutter 2018 sæsonen i rally af med maner da han vandt klassen og blev 6 generelt ved sidste afdeling af mesterskabsserien i rally 2018. Det blev samtidigt belønnet med en sølvmedalje i Mini Rally Syd turneringen.

Løbet blev afviklet d. 27 oktober i Åbenrå på meget teknisk svære veje, hvor det er vigtigt at være klar til at give fuld gas fra start, men hvor et øjebliks uopmærksomhed også kan være fatal, så der var lagt op til 100% koncentration fra første meter for Martin Johansen og Finn Thomsen.

Det er mange år siden de 2 sidst har kørt et løb sammen, men de følte sig begge klar fra prøve 1 i deres Renault Clio Maxi Kitcar, men så let skulle det ikke være da en vital del i en meget larmende rallybil, samtaleanlægget, valgte at give problemer på de første 3 prøver.
Martin og Finn har dog den nødvendige rutine til at komme igennem prøverne med et minimalt tidstab.

Fejlen blev fundet og efter prøve 4 kørte det som det skulle og makkerparret vinder klassen på de resterende prøver og slutter af med at vinde power stage.

Vi er begge lidt forundret over at samarbejdet fungerede fra første meter efter alle disse år siger Martin Johansen, ”på trods af vores problemer med samtaleanlægget holdt vi et godt flov i bilen og det er meget positivt at vi stadig kan levere på et højt niveau”

Nu er der vinterpause og det er her der skal arbejdes på 2019. Der købes, sælges og byttes biler, eller man tager en sæson mere i sin rallybil efter en renovering.

Hvad Martin Johansen Rallysport finder på skal vi nok orientere jer om, men en ting er sikkert – vi vil arbejde benhård på at vende tilbage i 2019 til en komplet sæson, klar til at kæmpe til stregen