Makkerpar gør comeback 10 år efter sidste sejr.

Martin Johansen har kørt et udvalg af løb de sidste år i sin Renault Clio Maxi Kitcar, uden ambitioner om mesterskab eller lignende, men har besluttet at arbejde på at skaffe budget til en komplet sæson i DM serien i rally 2019.

Det bliver sammen med sin co-driver fra Opel og Suzuki tiden, Finn Thomsen og de har valgt at bruge finalen i rallyserien 2018 til et comeback 10 år efter de sidst gennemførte et rally sammen i en forhjulstrukken bil. Dengang var det en Suzuki Swift Super 1600, det var på Fyn og de vandt generelt.

Martin Johansen og Finn Thomsen sidder igen sammen i en 2WD bil ved DM finalen i rally.

Vi skal nok lige have banket lidt rust af før det kommer til at svinge optimalt som i 2008, men vi har begge kørt rally regelmæssigt i alle årene, så jeg er da fortrøstningsfuld siger Finn Thomsen. ”vi kender området omkring Åbenrå fra tidligere og ved at det er teknisk svære og hurtige veje som kræver optimalt samarbejde i bilen og en chauffør der tør holde kablet stramt, hvis man ikke vil køres bagud, men jeg ved at Martin er en dygtig kører og jeg stoler blindt på ham, så vi satser på at få lavet nogle gode sikkerhedsnoter og så bare komme afsted fra første meter”.

Martin Johansen satser på at få lavet nogle gode sikkerhedsnoter og så bare komme afsted fra første meter.
Løbet har start fra dyrskuepladsen i Åbenrå kl. 12 lørdag d. 27 oktober, hvor der også er mulighed for se mekanikerne arbejde på bilerne i løbet af eftermiddagen. Rallykørerne kører hastighedsprøver omkring Genner og ved Felsted før de kører i mål i Åbenrå omkring klokken 18.

Martin Johansen holder sammen med Kim Boisen og vi håber at I vil besøge os.