Flotte placeringer til danskerne i Rally Legend.

Det blev til 2 klassesejre, 1 anden og 1 tredje plads, da familierne Poulsen og Madsen var på rallyudflugt til San Marino.

Sejrene gik til Kristian Poulsen og Niels Jørgen Iversen samt Ole Poulsen og Henning Friborg. Kim Madsen og Line Lykke Jensen blev nr. 2 i klassen for Kit Cars og Roland Poulsen og Ole R. Frederiksen blev nr. 3 i klassen for ældre WRC biler.

Optakten var ikke for god for Roland og Ole. Ved mål på Shake Down, mistede bilen al effekt og hurtigt blev den indhyllet i olierøg ligesom der udbrød en mindre brand i motorrummet. Det viste sig at turboen havde valgt at holde fyraften i utide, men de dygtige folk fra Wevers Sport fik hurtigt monteret en ny.

Løbet startede heller ikke for godt for de danske mandskaber. Små problemer og kørsel ved siden af vejen, blev straffet dobbelt, da prøve 2 blev afbrudt efter en afkørsel og de kalkulerede tiden man fik, var baseret på første prøves resultater.

Men herfra gik det bare stærkt. Hele lørdagen blev der sat fremragende tider. Ved målet på dagen sidste prøve udbrød der brand i Brian Madsen og Anja Posorskis 206 WRC. Service folkene knoklede det meste af natten for at få bilen klar så Brian og Anja kunne fortsætte løbet. Desværre holdt den kun til midt på søndagens første prøve og Brian og Anja måtte notere ”udgået” på resultatlisten.

Brian havde inviteret nogle sponsorer og andre godtfolk med til San Marino. En af dem, en tidligere Danmarksmester, blev så begejstret for hele arrangementet, at han proklamerede at han vil deltage næste år. Nu må vi så se om interessen holder.