VALLENTIN OG KVICK
SKIFTER STRATEGI FOR
PROJECTWRC2022

 Dam

ERC-teamet Simon Vallentin, Gislinge, og Jeannette Kvick, Slagelse, har i samråd med deres samarbejdspartneren First Management besluttet at ændre strategi for deres ProjectWRC2022, så der bliver tale om en mere selektiv indsats fremfor at satse fra den første runde af Europen Rally Championship 2018 og se, hvor langt de kan nå indenfor de givne rammer.

I en kommentar til beslutningen om ændring af strategien siger Simon Vallentin og Jeannette Kvick:

- Her og nu gælder det om sammen med First Management at opbygge et fundament, som rækker ud over 2018-sæsonen. Det vl sige at gøre ProjectWRC2022 til et brand, som kan sikre de nødvendige rammer for at udvikle og gennemføre projektet fremover til målet: WRC i 2022.

TRIMMES TIL TOPNIVEAU

First Management er en PR- og talentudviklingsvirksomhed med markedsføring, branding, talent- og organisationsudvikling samt events som speciale med Jan Møllegaard og Tina Nielsson i spidsen. 

Som professionelle konsulenter tager Jan Møllegaard sig af det organisatoriske og sponsormæssig og Tina Nielsson af de fysiske og psykiske træning i samarbejde med et hold hjælpere, som skal bistå med at trimme ProjectWRC2022-teamet til at begå sig på topniveau.

Møllegaard og Nielsson har tidligere bistået bl.a. racerkørerne Jan Magnussen og Nicolai Hansen foruden Sportscar Event, som støtter Børnecancerfonden. 

SELEKTIV INDSATS 

I praksis betyder det, at den danske duo styrer udenom de to første runder på Azorerne og Gran Canaria, men vil have fokus på de for dem mest interessante blandt de øvrige ERC-runder på det europæiske fastland.

- Selvfølgelig ville vi gerne være gå et all in fra årets første ERC-runde og hele vejen frem til det endelige mål, men tingene skal hænge sammen. Motivationen er i top og vi er stærkt opsatte på realisere vores projekt sammen med First Manegament. Her og nu gælder det om en masse PR-events, som vi er booket. Det første er allerede Skærtorsdag til Motorsportens Dag i Roskilde Racing Center, hvor vi skal fortælle om rally, tilføjer det danske makkerpar.

(Foto: MD/autoMOTIV -specialpress@gmail.com)

 

Simon Vallentin og Jeannette Kvick arbejder målrettet på sammen med First Management at etablere deres ProjectWRC2022 som et brand, som på længere sigt skal løfte dem fra ERC-turneringen op i WRC-niveau.

 

Skærtorsdag den 29. marts er ProjektWRC2022-teamet i Roskilde Racing Center for at fortælle om deres sport og deres ambitiøse målsætning om at køre rally på ERC og senere WRC-niveau.