Jan Jacobsen ’IN RACE MODE’

Allan POST

Så var det tid til igen, at skulle mærke adrenalinens sus – og det gøres bedst ved at sætte sig bag ruskindsrattet i sin rallybil, og det gjorde Jan Jacobsen, Holstebro og codriver Kaj Mikkelsen, Sporup så, bilen den hurtige Opel Corsa OPC, stedet var rallytesten ved Struer, vejret, tørt men blæsende, chilifaktoren var uden for kategori, så dejligt at sidde i en varm rallybil, GO !!

Jans ord fra testen,

’En lang vinter er overstået, så det var dejligt igen at mærke suset i kroppen over at sidde i rallybilen igen, og Corsaen kører bare eksemplarisk, og jeg fandt hurtigt mit niveau, man skal lige ramme formen igen, bremsepunkter, ideallinjen og samarbejdet, men det hele kom så naurligt. At genfinde førligheden i nedbremsningerne, finde det rette attack mode, det hele ser så nemt ud udefra, men at finde balancen i det hele, det kan man så passende finde ud af til sådan en rallytest her’.

Prøven passede godt til test, masser af hurtige svingkombinationer efterfulgt af hinanden, en prøve hvor man hurtigt fik fart og sving fornemmelser i både hænder og i de ’hurtige fødder’, så teamet føler sig godt forberedte til den kommende DM attack, med DM1 lige om hjørnet, i Horsens lørdag 31. marts, i alt fem DM afdelinger, og hvor Jan håber at kunne starte sæsonen op i både Gruppe E og Opel Corsa Rally Cup, nemlig med lune point i en ellers på kold tid, vi ses derude.