EXIT HALVVEJS, MEN HELHJERTET INDSATS

 Allan POST

-FRA LEMVIG TIL MOTORSPORTSSHOP RALLYSPRINT

Der er godt nok langt fra Lemvig til Ringe på Fyn, men prøven er bare så fed, og da løbet ikke talte med i nogen turnering, så var det oplagt til test, årets første indsats for Bjerrum Motorsport.

Lars Bjerrum og Henning Kristensen skulle lige have noget rytme og akkuratesse ind i deres kørsel, og det brugte de så heat et og to til, deres Ford Puma Kitcar kørte perfekt, nu manglede der kun noget reel speed.

Men !!!

Så opstod der desværre et for teamet velkendt problem, på vej til 3. heat, der mistede Puma’n pusten, generatoren ville ikke mere, og det er ikke første gang, hermed exit fra motorløbet for Lars og Henning.

SKAL LØSES, citat Lars

’nu skal vi have styr på det problem, for det er ikke første gang at det sker. Jeg må lige alliere mig med nogle kloge mennesker som kender til problemet, egentlig har vi nok selv ’fundet’ fejlen, men der skal bedre ’gear’ til, en generator bygget til formålet.’

14 DAGE

efter rallysprintet i Ringe så er der Yokohama til pinsesprintet i Horsens den 19/6, og her skal problemet være løst. Da Bjerrum Motorsport ikke kørte med i 1. afdeling af Yokohama Mesterskabet Vest, så skal der point på kontoen til 2. afdeling i Horsens, og gerne pænt mange af dem.