Jesper Bisted: ”Vi skal fortsat forbedre os”

 Teamet

Lørdag stiller Bisted Motorsport for fjerde gang i denne sæson til start i et rally. Denne gang er det på Vestfyn – nærmere bestemt i området øst for Assens – at Jesper Bisted og Arly Larsen skal til start med deres sorte og grønne Ford Fiesta Super 2000.

”Det er vores plan, at vi skal starte første prøve i samme tempo som det tempo, vi gennemførte sidste prøve i ved det forrige rally,” siger Jesper Bisted. ”Da vi første gang kørte en bestemt prøve i ved løbet i Tyskland for tre uger siden, var vi 30 sekunder efter bedste mand, men kun 16 sekunder i anden gennemkørsel.”

Anderup El Rally, som det kommende løb hedder, får base i byen Ebberup, og det er et område, som flere gange tidligere er blevet anvendt til rallyer.

”Jeg kan se, at en af hastighedsprøverne er en genganger fra tidligere, og det skulle undre mig meget, hvis ikke nogle af de andre hastighedsprøver ikke også er det,” siger Jesper Bisted.

Efter to af de i alt seks rallyer, som indgår i kampen om årets Danmarksmesterskab, ligger Jesper Bisted og Arly Larsen på en foreløbig syvendeplads i Dansk Super Rally, hvor de trods alt har 46 konkurrenter bag sig.