Nyt fra MP Motorsport - Så er der igen rally på Fyn.....

Af teamet

   Så er der igen rally på Fyn. Lørdag den 12. maj afvikles 3. afdeling af det danske mesterskab i rally - et mesterskab, som i år hedder Autoplus Dansk Super Rally og MP Motorsport er selvfølgelig klar til vor hjemmebane rally. Anderup El Rally afvikles for 7. år i træk og denne gang er Ebberup igen rallycentrum for det store arrangement. Rallyet har denne gang hele 9 hastighedsprøver, som køres ved Ebberup, Jordløse og Haastrup/Svanninge og med start fra Ebberup Hallen kl. 12.00. Men inden løbet er der selvfølgelig mulighed for at komme forbi og se de mange flotte rallybiler.

MP Motorsport har startnummer 70 ved dette løb og teamets kørere Michael Nielsen og Allan Larsen er klar til at kæmpe om vigtige DM-point og netop point til mesterskabet har stor betydning da vi i øjeblikket fører vor klasse i kampen om det danske mesterskab.

Angående rallybilen, så har vor chefmekaniker Karsten Larsen knoklet siden vi deltog ved DM 2, da vi nemlig havde lidt problemer med gearkassen som betød at al indmadningen måtte udskiftes.

 Til dette rally får MP Motorsport også teknisk hjælp fra det store udland, da vor gode ven og mekaniker Jon Sharples fra Storbritannien kigger forbi. Vi håber at vor sponsorer, samarbejdspartnere og andre rallyfans har lyst til at kigge forbi til dette store sportsarrangement i Ebberup. Der er gratis adgang til alle hastighedsprøverne, Foto: Robert Millerhusk at følg officials anvisninger ude på prøverne.

 

Sponsorer og samarbejdspartnere for MP Motorsport 2018
Ford Sønderborg - Martin Iversen, Cembrit A/S, Bryggeriet Vestfyen, Østerhaabs Auto, Shawspeed, Fyns Skilte Design, Horne Haveservice, Tømrermester Johnny Madsen, Syddansk Køleteknik ApS, Blæksprutten v/Mikael Jensen, Broby Byg og Bo, DM Prep, FTZ A/S, Cicco Invest, Mand&Bil v/Lars Pedersen, Assens Bilsyn, Isuzu,