Oplevelser fra bilsportens fortid
Alfa Romeo, Bugatti og Ferrari kan opleves på FDM Jyllandsringen

 Alstrup

Søndag eftermiddag er det ikke kun race med de historiske biler og klassiske motorcykler, man vil kunne opleve ved Danish Masters Racing Festival på FDM Jyllandsringen. Her vil man også to gange kunne opleve opvisning med biler, man ikke normalt ser i fuld fart på en dansk racerbane.

Hele to førkrigsracere kan opleves i denne opvisning. Det er dels en Bugatti Type 51 fra 1933, dels en Alfa Romeo 308 fra 1938 – begge racer, som var blandt de absolutte de fremmeste i trediverne.

Efterkrigstiden er også repræsenteret i søndagens opvisninger. Her er tresserne repræsenteret af en Ferrari 250 SWB, mens firsterne og halvfemsernes Le Mans-løb er repræsenteret ved dels en Argo LM17, dels en Marcos LM600.

Endelig vil der også være mulighed for at opleve den delvist danskbyggede Sekura Mini, som er tilbage på FDM Jyllandsringen – 35 år efter pressepræsentationen samme sted.

Hovedbegivenhederne ved Danish Master Racing Festival bliver dog første afdeling af Danmarksmesterskaberne for dels historiske biler, dels klassiske motorcykler.