JOHN FREDERIKSEN 
HAR TAGET FØRINGEN
I VEST-TURNERING

 Dam

Team Hyllinge Racings John Frederiksen, Roskilde/Herlufmagle, og Thomas Holm Hansen, Hyllinge, var yderst tilfredse med deres klassesejr og fjerdeplads i generalklassementet i den tredje runde af Yokohamamesterskabet Vest, som blev  kørt i Ringkøbing. 

Dermed tog de to sjællændere nemlig føringen i Klasse 1 i den vestlige del af Yokohama-turneringen i rallysprint.

- Vi havde en god dag, hvor alt forløb perfekt. Motoren spandt som en kat og bilen var i topform, så vi fik, hvad vi kom efter, fastslog John Frederiksen efter dagens fire hæsblæsende heat i Ringkøbing.

33 SEKUNDERS FORSPRING 

Dagens resultat indebærer, at de to sjællændere nu fører klassen med 42 point foran Ib Kragh og Ditte Kammersgaard, Juelsminde/Kolding i en 4-hjulstrukket Citroën DS3 og Jesper Quist og Carsten Rehmeier, Uldum/Juelsminde, i BMW 325 Evo. Vest-turneringens fjerde og sidste runde køres på Nysumbanen den 15. september. De to sidstnævnt hold har henholdsvis 40 og 20 point.

I Ringkøbing var John Frederiksen og Thomas Holm Hansen i deres baghjulstrukne BMW Compact M3 konfronteret med tre konkurrenter i 4-hjulstrukne biler foruden to andre i henhodlsvis BMW M3 og BMW 325 Evo. Ingen af disse var i stand til/at afskære Team Hyllinge Racings vej til toppen af sejrspodiet. Frederiksen og Holm Hansen vandt med et forspring på 33 sekunder til klassens næsthurtigste, Jørgen Hansen og Winnie Hansen, Fjenneslev/Brønshøj, i BMW M3 og 57 sekunder til Jesper Jensen og Jørgen T. Jensen, Horsens/Hedensted, i Subaru Impreza.


Thomas Holm Hansen og John Frederiksen med deres BMW Compact M3 efter sejren i Ringkøbing. (Foto: Patrik Berger Horn)

John Frederiksen og Thomas Holm Hansen var stærkt kørende i deres BMW og fører nu deres klasse i Yokohamamesterskabet Vest-turneringen. (Foto: Morten Dam/autoMOTIV)

FIK TESTET NYE AFFJEDRINGER

- Vi benyttede samtidigt lejligheden til at teste tre forskellige nye opsætninger af bilens affjedring med henblik på yderligere optimering af dens dynamiske egenskaber. Og vi fandt en opsætning, som gjordekøreegenskaberne med forudsigelige og stabile. Men vi fortsætter med at teste, for jeg er sikker på, at bilen kan blive endnu bedre, tilføjede John Frederiksen.

Foruden den sidste runde i Vest-turneringen står der to runder af Øst-turneringen på teamets sæsonprogram: Dels i Slagelse den 25. august og dels i Rødby den 6. oktober. Dertil kommer en samlet finalerunde den 20. oktober i Fredericia.