33. KOMO Rallysprint lørdag den 21. juni 2018

 JACOB & LINE STILLER TIL START I SKODA FABIA R5

 Af teamet

Efter de seneste to år indsats i en Opel Adam R2 fandt Jacob Madsen, Dianalund, og Line Lykke Jensen, Stenløse, tiden inde til at prøve noget nyt og mere heftigt, så de har meldt sig til start i en 4-hjulstrukket Skoda Fabia R5 i lørdagens rallysprint i Gammelrand ved Kalundborg. 

- De sidste to år har Jacob kørt i den Opel Adam R2, som Opel Danmark havde stillet til rådighed, og begge gange opnået gode resultater. Det vil vi gerne følge op på i år, så derfor har vi arbejdet på at komme til start i en 4-hjulstrukket R5-bil, og det er lykkedes med en Skoda Fabia lejet hos det tyske RacePro-Motorsport, forklarer Jacob Madsen.

Han og co-driver Line Lykke Jensen har efter samarbejdet med Opel Danmark gennem tre sæsoner arbejdet hårdt på at skaffe det nødvendige budget til at fortsætte og fastholde deres momentum i eget regi, men det er lettere tænkt og sagt end gjort. 

- Vi har begge fuldtidsjob at passe, så vi har kun fritiden til at søge sponsorer til en fortsættelse, det indebærer nogle seriøse udfordringer, så derfor har vi ikke fået kørt så meget i denne sæson. Men vi giver ikke op, tilføjer Jacob Madsen - og tilføjer:

- Da der i år er et både flot og stærkt felt til start, skal det ikke være nogen hemmelighed, at vi netop derfor vil satse hårdt på at slutte i Top 3, men der bliver hård kamp om pladserne.

Teamet arbejder, som før nævnt, på at komme til start i flere løb i år, men her og nu gælder det lørdagens udfordring i den hurtige Skoda Fabia R5, og de ser frem til et løb med mange tilskuere og spændende opgør i dagens løb.

Fakta:
KOMO Rallysprint afvikles på adressen Gammelrand 10, 4470 Svebølle; indkørsel fra Brejninger.
Der er adgang for publikum fra kl. 7:00.
Tidtagning begynder kl. 9:30
Første heat starter kl. 10:30 
(De anførte klokkeslæt er ca. tider)