SIMON LARSEN I AKTION MED EN FORD FIESTA R5 I EN SERIØS HANEKAMP

af teamet

Falstringen Simon Larsen benytter en pause i jobbet til et kort comeback med en R5-trimmet Ford Fiesta. Han har i det seneste års tid haft travlt med at klargøre biler for Malcolm Wilsons M-Sport i VM-rally, så han har ikke selv været i aktion siden sidste års rallysprint i Gammelrand ved Kalundborg.

Men det kommer han på lørdag den 21. juli!

 NOGET AF EN UDFORDRING

- Jeg har lige været med M-Sport til VM-rally på Sardinien, og skal mandag til Finland i forbindelse med forberedelserne til den næste VM-runde, så i pausen er der lige tid til et forsøg i en R5-bil, fastslår Simon Larsen.

Han er klar over, at han står foran en betydelig udfordring, men satser på at levere et godt resultat i den Ford Fiesta R5, som udviklet og bygget hos M-Sport og lejet gennem svenskeren Joachim Grahn, der selv er blandt de godt 50 fartpiloter, som Kalundborg-klubben KOMO har på startlisten til lørdagens vestsjællandske rallysprint.

Med tre af dansk rallysports største talenter i hver sin toptrimmede R5-bil og en lynhurtig svensker i en WRC-bil er der lagt op til seriøs hanekamp i Gammelrand.

Foruden Simon Larsen fra Nykøbing F. i Fiesta R5 er der tale om Jacob Madsen fra Dianalund i Skoda Fabia R5 og Simon Vallentin fra Svinninge i Hyundai i20 R5 samt den tidligere vinder af sprintet, svenske Joachim Grahn i en Ford Focus WRC.

SKAL HAVE BANKET RUSTEN AF

Simon Larsen stiller til start sammen med Henrik Skott, Maribo, mens Jacob Madsen har Line Lykke Jensen, Stenløse, som co-driver og Simon Vallentin har Jeannette Kvick, Slagelse som co-driver.

Foruden de fire nævnte toptrimmede biler tæller feltet andre 4-hjulstrukne biler, så det er i princippet åbent, hvem der ender på sejrspodiet.

- Jeg skal lige have banket det sidste års rust af mig med lidt træning forud for lørdagens løb. Til syvende og sidst kan jeg ikke gøre andet, end at give alt, hvad jeg har i mig, tilføjer Simon Larsen, som har inviteret 30-40 sponsorer og gæster med til fartfesten i Gammelrand.

Der bliver noget at se på for lørdagens rallypublikum.

Foto: MD/autoMOTIV