Boisen Motorsport viste BMW’en frem i Fårvang

Af Louise Christiansen

Fredag aften blev 40. udgave af det traditionsrige Fårvang Rallyshow afholdt. Her stillede Boisen motorsport til start i BMW’en og havde til lejligheden inviteret teamets sponsorer med til aften med fart og adrenalin.

Boisen Motorsport havde kaffe på kanden og pølser på grillen. Der var stor aktivitet omkring teamet og samlet har teamet bespist 30-40 mand. Sponsorer fra SECO Tools, Bygma og SH Bilcenter var mødt for at se BMW’en og Boisen Motorsport i aktion. Heriblandt fik tre af sponsorerne en tur med Kim Boisen i BMW’en og kunne dermed opleve, hvordan det føles at være 2. kører. ’Vi er meget glade for at så mange mennesker valgte at lægge vejen forbi Boisen Motorsport fredag aften. Og så er det fedt, at vi kunne give nogle af vores sponsorer muligheden for at få en tur i BMW’en’ fortæller Kim Boisen.

Første heat var præget af, at en bil havde spildt olie på prøven. Dette betød, at prøven var meget glat og at der skulle køres forsigtigt på en del af banen. Alligevel satte Kim Boisen 5. hurtigste tid generelt og var hurtigste 2-hjulstrækker. Andet heat fungerede rigtig godt og BMW’en var igen hurtigste 2-hjulstrækker og denne gang 4. hurtigst generelt. I tredje heat knækker der desværre et speederkabel, hvilket betød, at heatet ikke kunne gennemføres. Kim Boisen havde dog allerede sikret sig en plads i finalen, så teamets servicefolk gik straks i gang med reparation af BMW’en. Det lykkedes de dygtige servicefolk at få BMW’en klar til den afgørende finale.

”Det var dejligt, at det lykkedes at få BMW’en klar igen, så vi kunne køre finalen. Jeg havde nemlig lovet min datter, at hun skulle sidde i højresædet til finalen. Dette har hun ventet på i 10 år og det var fantastisk endelig at kunne have hende med i bilen” fortæller en glad Kim Boisen.

I finalen endte Boisen Motorsport på en generel 7. plads, hvilket ikke levede helt op til placeringerne i de indledende heats. Dette skyldtes, at det ikke var muligt at holde dækkene på BMW’en varme imens teamets servicefolk reparerede bilen. Dermed var der ikke den nødvendige varme i dækkene, hvilket kunne ses på tiden.  

Næste gang teamet skal i aktion er ved 5. afdeling af DM, som finder sted den 8. september