Dygtig søn, uheldig far
Steen Andersen Rallysport fik blandet start på rallysæsonen

 Eisenberg

Brøndbys kendte rallykører, den tredobbelte danmarksmester Steen Andersen, fik en uheldig sæsonstart, da han i første afdeling af mesterskabet på vejene omkring Horsens måtte udgå efter hastighedsprøve 3 med en knækket bagaksel på sin Mitsubishi Lancer Evo X. Sammen med sin nye codriver, Henrik Dernoff fra Ringsted, der ligeledes er tidligere danmarksmester, havde han ellers sat næsen op efter en topplacering efter en vellykket test i Holland for nylig.

"Det var et fantastisk rally med mange meget dygtige kørere. Vi var rigtig fint med i starten af løbet, hvor vi var fjerdehurtigst på prøve 2, men bagakslen gjorde det til en kort fornøjelse," konstaterede Steen Andersen.

En del bedre gik det for Steen Andersens søn Thomas Andersen, der efter et års pause gjorde comeback med den erfarne Preben Jensen fra Rødding ved Bjerringbro i codriversædet. De stillede op i en Opel ADAM i cup versionen med 140 HK, som er ved at blive meget populær blandt danske rallykørere. Og i en meget hård klasse, hvor de er oppe mod biler med omkring 200 HK, kørte de efter et flot løb i mål på en niendeplads i klassen og blev bedste ADAM Cup-bil.

"Vi lagde fornuftigt ud, men samarbejdet mellem Preben og mig gik godt, og bilen styrer fint, så efterhånden satte vi nogle gode tider på hastighedsprøverne," sagde en glad Thomas Andersen ved mål på Horsens Rally.

Thomas Andersen og Preben Jensen fik en fin start på deres samarbejde i den lille Opel ADAM Cup-bil. Her er de på vej gennem landsbyen Lundum nordvest for Horsens mod en niendeplads i en klasse, hvor de fleste biler er langt hurtigere.  De store smil var fremme, da Thomas Andersen og Preben Jensen nåede i mål på det meget krævende Horsens Rally. Med en placering som bedste Opel ADAM Cup-bil kunne de kun være tilfredse.

Næste løb for Steen Andersen Rallysport bliver anden afdeling af danmarksmesterskabet i rally, som køres lørdag den 21. april i Cimbern Rallye i Nordtyskland.