Flyvende afsked

hero image

Hele 2021 har Renault fejret 60-års jubilæet for Renault 4L. Og det slutter ikke med et brag, men med lidt af et avanceret "køretøj".

Festen har varet et år, og lige om lidt er det slut. Så ender 60-års jubilæet for Renault 4L, og hos Renault har man besluttet at sætte et punktum, der giver Renault 4L en flyvende start ind i 2022.

Sammen med TheArsenale – der selv kalder sig den mest singsyge garage i verden – et sted der beskæftiger sig med design på et helt nyt plan, præsenterer Renault nu en flyvende Renault 4L lavet i ren kulfiber.

Den kan flyve i op til 700 meters højde og bevæger sig med 26 meter i sekundet – eller hvad der omtrent svarer til 100 km/t. Konceptet hedder Air4 og bygger på et Renault 4L chassis, der er placeret centralt på en ramme. Hvad der vel bedst kan beskrives som en gigantisk drone drevet af 22.000 ampere batterier og fire to- bladet propeller. Og ja,  man kan faktisk flyve i den, og der er plads til to personer.

Men Air4 er en udstillingsmodel, der vil være at finde på L'Atelier Renault på Champs Elysee sammen med de klassiske Renault 4L i udstillingen til efter jul. Derefter skal den til Miami, New York og Macau.

Renault Danmark logotype

 

Hit Counter