Jan Petersen og Jeannette Kvick kaster sig ud i nyt projekt:

HAR OVERTAGET
RALLYSHOP.DK
- OG VIL UDVIDE


Stoholm Au2service vil udvide med butik og udstyr til al motorsport


Jeannette Kvick, Peter Kiil og Jan Petersen sad godt og sikkert i racersæderne ved overdragelsen af rallyshop.dk til Stoholm Au2service. 


Firmanavnet er det samme som hidtil, mailadressen og telefonnummeret ligeledes, men rallyshop.dk's geografiske adresse er ændret fra Brabrand til Stoholm.  
Så ringer eller skriver man fremover til rallyshop.dk, er det Jeannette Kvick og Jan Petersen, som svarer og ikke Peter Kiil, som har stået bag udstyrsforretningen, siden han etablerede den for 14 år siden.
- Peter ringede og foreslog, at vi overtog online-butikken, fordi han fandt det mest oplagt, at vi skulle køre forretningen videre som rallyshop.dk. En lang historie kort, så har vi nu taget over, forklarer Jeannette Kvick og tilføjer:
- Vi har ikke prøvet sådan noget før, men det klarer vi også!

De nye indehavere af rallyshop.dk har også deltaget i opgøret om årets danske rallymesterskaber. Her er de for fuld fart i DM-finalen, som blev kørt omkring Skjern og Tarm.

MERE TID TIL ANDRE AKTIVITETER
Peter Kiil har sideløbende med online-butikken også haft travlt med andre aktiviteter, bl.a. et rallyforum på Facebook og firmaet biggerthings.io, som er et firma med speciale i avanceret teknologi til overvågning og styring af elektroniske installationer og systemer. Derfor blev han enig med sig selv om, at det ville være bedre at få andre til at tage over og videreføre rallyshop.dk.
Han har haft så travlt, at han end ikke har fundet tid til at pleje sin veneration for rallysporten.
- I de seneste to år har jeg prøvet at overkomme det hele, men besluttede til sidst at skille mig af med rallyshop.dk, så der bliver mere tid til mine øvrige aktiviteter, fortæller Peter Kiil
Han var blandt de kørere, som anskaffede en bil til rallyturneringen Adam Cup Denmark, men havde dog for travlt til at være med, så bilen blev solgt. I stedet har han anskaffet sig en VW Golf 1 til historisk rally, så drømmen om en genstart af rallykøreren Peter Kiil lever stadig.

UDVIDER MED BUTIK I STOHOLM
Jan Petersen fortsætter som hidtil med at stå for Stoholm Au2service på Viborg-egnen, mens Jeannette Kvick kommer til at stå for den daglige drift af online-butikken.
- Vi vil gøre rallyshop.dk mere fysisk og har derfor indrettet en butik hos Stoholm Au2service, så man kan droppe ind og få en kop kaffe og en snak om udstyr og tilbehør. Vi er selv aktive i rallysporten, og har masser af praktisk erfaring fra løb i ind- og udland at trække på, når det gælder råd og vejledning, fortæller Jeannette Kvick.
- Specielt er de aktive køreres sikkerhed noget, som vi vil gøre meget ud af. Både med hensyn til sikkerheden i almindelighed og det personlige sikkerhedsudstyr i særdeleshed. Det vil vi bl.a. gøre med video-guides om valg af det optimale udstyr. tilføjer hun.


Jan Petersen og Jeannette Kvick har i den forgangne weekend været til start i deres 4-hjulstrukne Peugeot 208 T16 R3 i finalen i årets rallyspecial-turnering ved Vejen, hvor de sluttede på en generel fjerdeplads.


PÅ VEJ MED EN MOBIL FILIAL
Jeannette Kvick og Jan Petersen har selv oplevet, hvad det rette udstyr betyder for sikkerheden ved uheld, så det vil være et højt prioriteret emne både i rallyshop.dk's butik, på dens webside og dennes profiler på sociale medier som Facebook og Instagram såvel som i forbindelse med en kommene mobil enhed.
- Vi har også planer om at oprette en mobil filial kombineret med personlig betjening i forbindelse med aktuelle løb, tilføjer Jeannette Kvick.
Hun og Jan Petersen ser overtagelsen og udvidelsen af rallyshop.dk som en optimering af synergieffekten mellem deres øvrige aktiviteter, der også omfatter organisering af et DM-rally i og omkring Stoholm.

_____________________________
(Foto: Morten Dam/Specialpressen)

  

Hit Counter