Positiv sæsonafslutning for Morten Fuhlendorf i rally 2021.

Efter at Morten Fuhlendorf fik leveret sin nye Peugeot 208 rally4 her sidst på sæsonen har teamet arbejdet hårdt for at få den lidt ind under huden for at være så godt forberedt til 2022 som muligt.

Vi var i Tyskland for 3 uger siden og køre et rally for at få lære vores nye bil bedre at kende og det kendskab til bilen og den køretræning vi fik, gav allerede her ved sidste DM afdeling i rally gevinst ved at vi kørte dagen i et godt tempo tæt på toppen.

Løbet blev kørt med centrum i Tarm og med et fantastisk vejr, gode hastighedsprøver og rigtig mange tilskuere kunne det kun blive en god dag.

Vi starter ud på prøve 1 med fokus på bremsepunkter og det gå faktisk rigtigt godt sige co-driver Finn Thomsen ” vi føler at vi kan begynde at presse bilen lidt mere og Morten begynder at vænne sig til at køre med turbo, men så kører vi desværre en langsommere kører ind på et langt grus stykke, hvor vi bliver nød til at blive bag ved for ikke at smadre køler og ruder med sten, det kostede lige noget tid, men stemningen i bilen er god.


Morten Fuhlendorf bliver desværre holdt tilbage på et grusstykke

De næste prøver går rigtig godt og vi ligger i den bedste del af klassen, men vi får desværre det der kaldes en fair tid på en aflyst prøve, vi ikke mener er fair, da den er 24 sekunder dårligere end den tid vi kører da prøven bliver kørt anden gang, så fra at være godt med er vi pludselig bagefter – det skifter hurtigt – 24 sekunder er 3-4 placering i rally.

Vi vælger at fokusere på at køre nogle hurtige og stabile tider resten af dagen og det lykkedes så vi kører i mål godt tilfredse med dagen og bilen og ser nu frem mod 2022, hvor vi har en bil der virker fra sæsonstart.

Vinteren skal gå med småting på bilen, men vi arbejder også på at optimere vores setup frem mod næste år.


Morten Fuhlendorf ser positivt frem mod 2022 med en bil der nu virker.

Tak til Ikast og Omegns Motor Klub for et godt og velgennemført løb men også tak til alle de klubber og officials der gennem hele året har ydet en kæmpe indsats for vi kan dyrke vores sport.

Fuhlendorf Motorsport
/ft

Hit Counter