SÆSONEN SKAL AFRUNDES MED FLAD SÅL

 

, og hermed ment, at den iltre BMW skal have lov at suge alt den vestjyske luft godt og grundigt ind gennem spjældhusene, så alle knap 350 heste kan få lov at boltre sig.

TEAM Hyllinge Racing deltager i årets sidste DM rally, navnet er, Rally Naturens Rige, og basen i rallyet er i den vestjyske by Tarm.

 

 

Der er 8 hastighedsprøver, og det er fire forskellige som hver skal køres to gange, med service halvvejs, i alt er der 92 kilometer vestjyske asfalt og grus som skal udfordres af den krasbørstige BMW.

   

 

JOHN FREDERIKSEN, Lodsen

”Vi glæder os som små børn gør til juleaften, vi har fået startnummer 25, ud af 73 startende mandskaber, og målet er at gøre vores ypperste krydret med en god gang hygge, for rallysporten har nemlig begge dele. Bilen er klar, vi er klar _ årets sidste DM Rally skal nydes, mens vi yder vores bedste”.

 

 

 

Thomas Holm Hansen er igen manden med kommandoerne og med variation i stemmens volume gennem bilens intercom, siddende i det varme højre sæde, og noterne køres om formiddagen, hvor løbet så starter ved middagstid.

 

Vejrliget skulle være BMW’sk, altså tørvejr og alt andet tages som en oplevelse og udfordring på dagen, for Team Hyllinge Racing er så klar, at de næsten er gennemsigtige, ses vi i Tarm.

 

Rallycentrum er Tarm Idrætscenter på Skovvej 25, 6880 Tarm 

 

/Allan POST

Hit Counter