Det bliver en spændende finale

 

Der er ikke meget, som tyder på, at Ib Kragh og Ditte Kammersgaard kan føje endnu et Danmarksmesterskab til samlingen, når Dansk Super Rally lørdag afsluttes med Rally Naturens Rige i Tarm. Alligevel glæder de sig til finalen.

 

 

"Det er altid spændende, når intet er afgjort inden det sidste løb," siger Ib Kragh. "I vores klasse er chancen for en titel for længst tabt, men når det gælder det generelle mesterskab – Dansk Super Rally – er alting åbent. Ditte og jeg kan faktisk stadig blive mestre. Men det kræver altså også, at en del af vores konkurrenter er uheldige."

 

"Der vil være hold, som vil gøre alt for at få sejren. Simon Vallentin og Peter Egholm har således mulighed for at blive mestre, og jeg tror, at de vil køre full attack for at vinde. Men det er også sådan en strategi, som kan åbne muligheder for vi andre. Hvis de begår fejl."

 

I kampen om Dansk Super Rally ligger Ib Kragh og Ditte Kammersgaard på en sammenlagt ottendeplads. Men der er ikke stor afstand op til holdene foran dem i tabellen, og der er tillige mange point at kæmpe om.

 

"Vi vil gerne slutte i top 3 i Dansk Super Rally, men det kræver altså andres uheld," indrømmer Ib Kragh. "Det er et langt løb, og der kan ske mange ting. Det virker til at blive et udfordrende rally. Der er også grusstykker, og så skulle industriprøven i Skjern efter sigende være udfordrende. Mange gange plejer industriprøver at være rimeligt forudsigelige. Det bliver interessant at se, hvad der venter os."

 

"Af hensyn til tilskuerne ude på prøverne ville det have været rart med 20 graders varme og solskin, men det er svært på denne tid af året. Men det gik fint sidste gang, hvor vejene var fedtede. Vi skal nok lige bruge en enkelt prøve på at komme tilbage i rally mode. Det er der gudskelov flere i feltet, som skal, for der er ikke mange, som har kørt siden sidste DM-løb. Vi må håbe, at vi til næste år kan vende tilbage til en mere normal sæson."

 

 

IK Motorsport

Hit Counter