DØDSFALD.

 

HAMO modtog i går mandag den kedelige nyhed at vores mangeårige medlem Arne Nielsen, dog mest bare kendt som Smeden var sovet ind søndag eftermiddag, Arne havde følt sig skidt tilpas og var gået i seng hvor hans kone så finder ham død senere på dagen da hun ville kikke til ham.

 

Arne Nielsen startede sin rallykarriere i starten af 1980erne og det var den gang konkurrenterne hed Jens Ole Kristiansen og Flemming Laubjerg m.m. og bilen var en Opel Kadett C Coupe GTE som mange af topkørerne brugte i de år hvis ellers man ville være med fremme i toppen af dansk rally. Da Arne stoppede på topplan som aktiv blev han et de klubmedlemmer som alle sportsklubber værdsætter allermest, dem der bliver i klubben som official ved klubbens arrangementer og Arne har været fast tidtager ved næsten alle HAMO-arrangementer de sidste 40 år. Arne har også hjulpet mange af HAMOs aktive som servicemand gennem de mange år vi har haft glæden af Arne i HAMO. Arne blev kun 67 år.

 

Det var svært at finde et billede af Arne men det lykkes HAMOs gamle redaktør og fotograf John Larsen at finde et par stykker og det sidste billede er nok den måde de fleste aktive har mødt Arne Nielsen som tidtager i alt slags vejr. Billede taget ved Odsherred Bilcenter Løbet i 2018.

 

 

  

Ære være Arnes minde. 

 

Jørgen Jensen

Fmd. HAMO

 

 

 

 

Hit Counter