NATURLIGVIS SKULLE THR DET

 

, ALTSÅ DELTAGE I _ John Frederiksen Rally Special, hvor John Frederiksen jo var hovedsponsor, og hans klub ASK Hedeland som var den arrangerende part.

Prøven var en ny af slagsen, da det skulle have foregået på Roskilde Dyreskue, men her var en andet arrangement til hindring for dette.

 

Prøven var en hurtig en af slagsen, men i hurtig gear (læs, femte og sjette gear), der kommer automatisk mere krumninger på svingene når farten er høj, så prøven havde faktisk til både gården og gaden, sjovt at mærke g påvirkninger i de lange hurtige sving, og ja, vejret var jo forrygende.

 

JOHN ’LODSEN’ FORTÆLLER

,”som sagt, prøven var rigtig sjov at køre i min BMW Compact ’M3’, lige umiddelbart var der ikke meget kød på prøven, men da vi først sad i bilen i race mode, så var fartfornemmelsen og prøvens udformning rigtig sjov, tænderne skulle virkelig bides sammen for at køre til grænsen, og dermed få noget værdifuldt med derfra. Og så med så mange mennesker med dejligt humør, som ALLE brænder og har passionen for denne sport’.

 

GENERELT SET, blev det en andenplads i klassen samt 4’er generelt, dog kun 1/10 fra Henning Søgaard på den generelle tredjeplads.

 

DESVÆRRE kunne John ikke køre optimalt, da BMW’n havde noget udsættere gennem alle tre heat, det viste sig efter pc nørde søgen på motoren af Thomas Holm Hansen og Lille Lars, at gasspjæld potentiometeret var defekt, det blev skiftet, men der var løbet som sagt kørt.

 

SÅ det var ikke John’s højre fod som der var noget galt med, han gassede rigtigt nok til, men en fejl på potentiometeret, en fejl ofte set var racerbiler med moderne teknologi.

MEN BILEN DUR, og John nød dagen, både bag rattet og i pauserne, at være i rallysporten er den bedste medicin mod surhed og kedsomhed,

 

Der var mange sponsorer med Team Hyllinge Racing denne dag, som fik både til ganen og maven, og naturligvis kunne de så også få et indblik i rallysportens fantastiske verden, og teamets engagement i sporten.

 

SES vi den 9. oktober til DM Finalen i rally, Rally Naturens Rige, med base i Tarm, kom forbi til en masse herlig rally larm og støv, og der er kaffe på kanden.

 

TEAM HYLLINGE RACING

/Allan POST

Hit Counter