INGEN POWER, GODE PRØVER

JA, det var sku lidt træls at skulle køre prøverne til Cimbern Rallye uden ladetryk, i en bil med turbo, men det var tilfældet for Ladefoged Motorsport, for på 6 af de 7 prøver, der kørte Michael Ladefoged/Ringkøbing og Jacob Truelsen/Sdr. Vium uden turbo tryk på deres Ford Fiesta ST180, og ordet træls dækker slet ikke deres skuffelse.

DET STARTEDE ELLERS SÅ godt på Prøve 1, god flow i kørslen, og de rigtige linjer i de mange sving som var skåret dybt, der holdt mange biler på kryds og tværs, men Michael følte at det ’føltes’ rigtigt, med timingen i kørslen, noterne skulle Jacob lige finde melodien i. Det er svære konditioner for en codriver på de fantastiske prøver, her skal fingeren pege koncentreret på noterne og de SKAL passe.

BANG sagde det i udstødningen på SS1’s sidste meter, og trækkraften var helt væk, HVAD NU!

MICHAEL LADEFOGED

,”Til service fik vi god hjælp for at lokaliserer fejlen, men vi fandt den bare ikke, så vi kørte 6 prøver med katastrofe blink og uden turbotryk, det var en lang dag bag ruskindsrattet, den føltes som en FIAT 127 denne dag”.

Løbet talte med i Minirally Syd turneringen, og trods cruise kørsel så gav det point i mesterskab regi, men Rally, nej det var så træls, NO SPEED _ NO POWER _ NO FUN.

12 KRONER KOSTEDE reparationen efter hjemkomsten, for det var en slange til inter cooleren som havde revet sig løs, umuligt at se til service da den sidder godt skjult og tidsmæssigt ikke muligt at lave under løbet, men 12 kroner til et nyt spændebånd, det er ikke mange penge, selv for en vestjyde.

Til GENGÆLD er bilen så klar til DM6, det er Michael så også, lørdag den 9. oktober næsten på næsten hjemmebane i omegnen af Tarm/Skjern, og der håber Michael så på en fed sæson afslutning, med gode prøver og en bil og et mandskab som gerne vil slutte sæsonen af med en succes oplevelse.

 

/Allan POST

/Billeder uden logo er fra Alex Rasmussen

 

Hit Counter