TILBAGE PÅ TOPPEN I KLASSEN

, og en ret så tilfreds Jens Kristian Jensen da han lukkede døren i hans Peugeot 106 Kit Car efter sidste kørte heat til 2. afdeling af Yokohama Mesterskabet Vest i Ringkøbing, etteren i klassen var hjemme efter en bundsolid og ’hurtig’ indsats.

Jens Kristian Jensen og Svend Åge Nielsen/begge Holstebro, var klar til revanche i deres klasse YM5, og stedet var den fantastiske prøve i Ringkøbing, vejret var med høj sol og prøven en lækkerbisken af en prøve med svingkombinationer af alle graders radius, og der er både til ’højt og lavt’ gear undervejs.

I midtvejs pausen var der ikke kun tid til at slappe af og spise, da Peugeot’en havde udsættere og manglende trækkraft indimellem, noget benzin og tænding blev der rodet med, men i de sidste to heat kørte bilen fint, men problemet skal lokaliseres nærmere hjemme på ’hospitalet’ hos doktor Jensen.

Jens Kristian Jensen,

”Det er svært at være utilfreds med en sejr, og 17 generelt ud af 59 startende mandskaber, og prøven er fed og god, men også en fordel til biler med mere saft og kraft under motorhjelmen. Vi havde et ’cleen run’, men havde et problem som vi på dagen ikke kunne finde årsagen til. Men dejligt at være tilbage med en indsats og et udbytte som vi selv er tilfredse med”.

Prøven blev i vanlig Yokohama ånd vendt om halvvejs, og det er faktisk to fundamentalt forskellige prøver man så kører, og som 3 og 4 heat der var prøven hurtigere, men også med et mere naturlig flow undervejs.

ØVERST på skamlen, i højt solskinsvejr, med maksimum i klassen på dagen, da var turen hjem kun en formsag.

 

/Allan POST

Hit Counter