EN LETTELSENS SUK, ENDELIG OPTUR OG IKKE UTUR

, det var bare så dejligt at være i gear igen, og at komme i mål, det var stort for Ladefoged Motorsport, efter et år med mange problemer med teamets Ford Fiesta ST180 Gruppe E/RN2.

Michael Ladefoged/Ringkøbing og  Jacob Truelsen/Sdr. Vium var tilmeldt DM5/Au2parts Sydhavs Rally, hvor der lørdag skulle køres otte hastighedsprøver, fire forskellige, heraf en industriprøve mens de tre andre var hurtige asfaltprøver omkring Nykøbing Falster.

Teamets har ikke gennemført et rally siden efteråret 2020, så bare det at komme i mål var en sejr i sig selv, og ydermere fik de god køretræning.

Michael Ladefoged

,”jeg ville lyve hvis jeg sagde andet end, at det var en lettelse at passere målstregen på den sidste prøve, og hermed at have gennemført et rally. I starten følte jeg bilen sejlede, og vi havde et mindre ’kodak moment’ på den anden prøve, da bremse punkterne lige skulle ’nul stilles’, men undervejs i rallyet fandt vi rytmen og farten”.

Den ny monterede gearkasse med højere total gearing passede godt til den moment stærke Ford motor, og passede også godt til Michaels kørestil. Farten og rytmen til nedbremsninger og svingene blev bedre meter for meter, og faktisk kunne Michael godt have brugt et par prøver, nu de var i gear! Samlet set blev de 5’er i RN2 samt 32 generelt, det var Michael meget tilfreds med.

EN GOD TEST op til Cimbern Rallyet om knap 14 dage, og ja, Michael havde næsten glemt hvor sjovt det var at sidde der bag ruskindsrattet i hans elskede rallybil. Nu skal han så kun vente til lørdag den 11. september, hvor han igen skal ud at lege med Jacob og deres sports rekvisit, aka Ford Fiesta ST180.

/Allan POST

Hit Counter