TEAM HYLLINGE RACING VAR I RACE MODE

, og mens det hele gik i højeste gear, fuld pedal i sjette gear på omdrejnings begrænseren, et hurtigt vådt vejforløb hvor Hankook regnvejrs dækkene bed hårdt i asfalten, så under en kilometer fra målstregen på lørdagens første hastighedsprøve til DM5/Au2parts Sydhavs rally, så pludselig ’blaffede’ gearstangen til den sekventielle Drenth gearkasse, GAME OVER, højre stikaksel ind i bagtøjet var knækket, inderst inde, NEJ !!!!

TEAM HYLLINGE RACING var velforberedte som altid, og John Frederiksen var sulten efter at få nogle kilometer på ryggraden, det er efterhånden længe siden at det er sket i DM regi.

John Fredriksen/Herlufmagle og Thomas Holm Hansen/Hyllinge var klar til attack på de fire forskellige hastighedsprøver, som hver skulle køres to gange, prøver som passede både bil og mandskabet i kabinen.

JOHN

,”På den første prøve gik bare så godt, der var bid i Hankook regnvejrs dækkene på den kolde våde asfalt, og når der er bid, så tror man lidt mere på det, når BMW’en går i omdrejnings begrænseren i sjette gear med 200 km/t, den fornemmelse skal opleves, den KAN ikke beskrives”.

”Det så var slut, næsten inden at det begyndte, den fornemmelse kan jeg så godt undvære i det næste lange stykke tid, GODT TRÆLS, hedder det vist på jysk, så er det altså svært at være happy face”.

Bilen er i topform, men mekaniske defekter kan man ikke forudsige, der er intet ’gammelt’ jern i den bil, alting er i orden og serviceret med intervaller, så derfor er det også ekstra træls når sådan noget sker, BUT THATS RACING!

Nu bliver bagtøjet lige gået ekstra godt igennem, og på med en ny aksel, så er teamet klar til Yokohama Mesterskabet søndag den 12. september på Avedøre Holme, så John kan få nogle flere kilometer bag ruskindsrattet og teamets kan få en succes oplevelse. Det er dem som giver lysten og giver den fede adrenalin ’rus’, op på hesten igen, det nytter ikke at surmule, rallysporten er både op og nedture, men nedturene må gerne stoppe nu for Team Hyllinge Racing!

/Allan POST

Hit Counter