ET RALLY MED GODE POINT

, med en andenplads i klassen både fredag og lørdag i DM regi, så kørte Jan Jacobsen/Holstebro/Jacobsen Motorsport solide point ind på DM kontoen, sammen med den tilbage vendte codriver Kaj Mikkelsen/Sporup i codriver sædet i teamets Opel Corsa OPC i Klasse RN2.

Jan Jacobsen,

”det var et langt rally, 14 hastighedsprøver på i alt 166 km, 6 prøver fredag aften, og så yderlig otte prøver om lørdagen. Fredag aften var en udfordring, holdte til start på den lange SS2 på 28 kilometer gennemgående uden projektører, og vejret var ekstremt udfordrende med regnbyger som monsun regn, så vejene var nogle steder overskyllet af vand og mudder. Så devisen var at gennemføre, da jeg opdagede at vore værste konkurrent i DM regi, Gert Marboe udgik allerede på den første prøve, herefter kørte jeg efter pointene”.

Lørdagens prøver foregik i bedre vejr, faktisk sluttede rallyet af i tørvejr, og Jan og Kaj kørte taktisk efter pointene. Prøverne var udforende og fredag var de mere tekniske og med mere på med gas på om lørdagen, men det er sjovt at køre rally om aftenen, stemingen er mere intens.

GODE POINT på kontoen inden finale løbet den 9.oktober i området Skjern/Tarm og med IMK som den arrangerede klub, så slap Jan og Kaj godt fra DM5, både med gode point og med en hel bil, og vigtigst af alt, med gode oplevelser med hjem i rygsækken, og med muligheden for en DM titel ude foran forlygterne et sted.

/Allan POST

Hit Counter