Boisen Motorsport Dansk mester 
Kim Boisen og datteren Emilie Boisen vinder danmarksmesterskabet i deres klasse

Weekendens rally var årets eneste uden grus og så tillige et meget hurtigt et, hvilket plejer at være optimalt for Kim Boisen og hans lynhurtige BMW.  Men ak, det var regnvejr hele dagen, hvilket altid er udfordrende - specielt for en baghjulstrækker, da alle sving bliver meget glatte af mudder, som feltets firhjulstrækkere har kørt ud på vejene.

Med en klassesejr kunne Kim og Emilie sikre sig danmarksmesterskabet i deres klasse, allerede inden sidste afdeling. Men vi kører selvfølgelig også efter det generelle mesterskab i Dansk Super Rally. Første prøve gik godt, selv om man lige skulle føle sig lidt frem til, hvor meget greb, der var på de regnvåde veje. På anden prøve havde vi en lille afkørsel i et af de mudrede sving, og et par aha-oplevelser. Derefter beslutte vi os for at koncentrere os om klassesejren, for dermed at kunne sikre os mesterskabet. fortæller en meget glad og stolt Kim Boisen

For Kim er det helt fantastisk at vinde et mesterskab med sin datter, som inden 2021 aldrig havde kørt rally, og han blev selv noget overrasket over, hvor bevæget han blev over det. Det blev med en klump i halsen at den sidste halve omgang på sidste prøve blev kørt.

Det har mentalt været en meget hård sæson for teamet. Da sæsonen startede ud, havde Emilie ingen erfaring og modsat de sidste 3 år, hvor Kim har haft Louise med, som er en superdygtig andenkører, skulle han nu bruge meget energi på at lære Emilie op. Emilie kom uden erfaring til toppen af dansk rally og selv om hun virkelig har klaret sig godt, så er der bare meget der skal læres. Så at blive dansk mester i sin første sæson er fantastisk.


Kim Boisen og Emilie Boisen kørte sig sikkert til Danmarksmesterskabet i rally

Martin og Dan havde deres udfordringer

Vi må sige, at vi denne gang havde vores udfordringer I Sydhavsrallyet på Lolland-Falster. Fredag aften valgte vi dæk til fugtige veje, hvor vi, set i bagspejlet, helt klart skulle have valgt regnvejrsdæk. Og efter en lille snurretur, som kostede os 12-15 sekunder, gik vi fra en 2. plads i klassen til en 5. plads. RC2 klassen er knivskarp i år og der er kontant afregning, når vi laver den mindste fejl. Vi ligger meget tæt i kampen om mesterskabet, både det generelle og i klassen. Så det bliver en gyser i den sidste afdeling fortæller en spændt Martin Johansen


Martin Johansen og Dan Johannsen i hård kamp på de regnvåde veje

Vi ses derude

Boisen Motorsport

Hit Counter