Desværre exit for Krarup Motorsport til DM5
Efter vores exit til Lille Mats rallysprint i Sverige, var vi meget spændte og klar til få vist de gode takter igen til DM5 Sydhavsrally, som blev kørt på Sydhavsøerne.

Vi mødte op fredag fra morgenstunden og fik udleveret vores materiale, rutebog, kontrolkort og startnumre mv.
Herefter stod den på note kørsel hele dagen, vi satsede på at nå alle prøver inden kl. 16.00 og det lykkedes, så tjekߘ?
Vores gode servicemand Jens kom med servicebil og racer og sørgede for teknisk kontrol mv, det var super at Jens Thomsen han lige kunne klare denne tjansߑ?
Langt om længe skulle vi starte på selve løbet, og vi begiver os ud til prøve 1. Det går super fint, hvis vi selv skal sige det. Prøve 2 går rigtig godt indtil det begynder at regne meget kraftigt, vi satser på det sikre og det går ok. Prøve 3 er det samme, det står ned i stænger og det er lidt svært at stå fast når vi er på slicks uden meget mønster i vores dæk til at dræne vandet.
Efter prøve 3 er der oprettet en fjernservice, så vi får med lidt besvær monteret friske regndæk, det hjælper gevaldigt på det hele.
Vi kører mod prøve 4 og undrer os over at den har en anden lyd end den plejer, men det går fint.
Prøve 5, den længste gennemgående prøve på over 27 km, bliver det ned af bakke, bilen larmer meget og vi bøvler med at få den i gear. Vi kommer igennem prøven og kan konstatere efter prøven at ophænget til gearkassen er knækket, vi satser på at tage prøve 6 som er en rundbane og kører direkte i mål efter en 1/2 omgang og indkassere en maxtid +1min.
Problemet er nok at vi har næsten en time til service i Nykøbing F, men vi kommer derind og har nok vækket samtlige beboere på vejen, (UNDSKYLDߘ?)
Til service kan vi konkludere at vi ikke kan udbedre skaden, som nu også omfattede motorophænget, det ikke var muligt med det vi havde til rådighed, at lave en holdbar løsning.
Så desværre måtte vi trække os efter dag 1, sådan er det nu engang imellem med en gammel franskmand.
MEN! VI, kommer stærkt igen til Rally Cimbern i Tyskland d. 11. September.
Tusind tak til vores servicefolk. John, Finn, Peter og alle de frivillige for at stable et godt arrangement på benene. De har bare stået i regnvejr i 2 dage for vores skyldߘ?
Igen, vi må ikke glemme vores gode partnere som gør dette muligt.
Nettoparts.dk
Krarup Byg & Anlæg
P.S. Der plads til flere mærker på bilenߙ?

Hit Counter